Inspiration til din adventskrans i år

Det er ofte en adventskrans, der er den første julebebuder, da det er en af de første dekorationer, som skal på plads. Men nogle gange kan det godt være svært med at finde ny inspiration, og ens adventskrans kommer hurtigt til at minde svært meget om den fra sidste år – og året før. Er du på udkig efter ny inspiration til årets flotte adventskrans, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Her på juleeventyr.com har vi traditionen tro samlet en masse pynt, du kan bruge. Uanset om du er den fingernemme type, den klassiske og mere stilrene, den lidt julefjollede eller noget helt andet, har vi altid gode varer klar på vores store julelager.

Find masser af inspiration til en ny adventskrans

Hvordan skal din adventskrans se ud i år? Nogle sværger til grankransen, andre har særlige lysestager, og så er der også diverse løsninger i for eksempel porcelæn. Inden du lægger dig fast på årets fundamentet, så kig på vores udvalg, for her er masser af inspiration at hente.

Du kan for eksempel prøve at pynte din adventskrans med sjove eller smukke julefigurer. Vi har også fin julesne og sågar isklumper, der er skabt til at pynte tæt på lys. Apropos lys finder du naturligvis også flotte lys i flere udgaver for eksempel rustikke vokslys. Kig og klik dig omkring, så skal du nok finde inspiration.

Der er kun 1-3 dage fra inspiration til adventskrans hos os

Når du har bestilt dine varer, er der ikke langt til, at du kan kreere din adventskrans. Vores mål er, at du har dine varer 1-3 arbejdsdage efter, at du har bestilt, og vi sender med pakkeposten. Har du nu bare brug for dine varer hurtigere end 3 arbejdsdags, er du naturligvis altid meget velkommen til at skrive til os. Skriv en kommentar i notat feltet, eller send os en almindelig mail om det, så skal vi nok være opmærksomme på det.

Lige præcis når det gælder julepynt, har vi jo som regel lidt bedre tid, end vi får når vi nærmer os jul, men vi anbefaler altid at bestille i god tid for at være på den sikre side.

Hvis nu dine varer ikke helt passede ind alligevel, og du gerne vil bytte, så giver vi dig 14 dages fuld returret. Desuden har du købelovens 24 måneders reklamationsret, hvis nu du skulle opleve fejl eller mangler på noget. Du kan se de nærmere regler for både returret og reklamation under fanen med vores kundeservice.