Glaskugler der gør din jul uforglemmelig

Kunne du forestille dig jul uden flotte glaskugler? Nej vel? Her hos juleeventyret er vi også vilde med kugler i glas, og derfor kan du finde næsten 100 forskellige modeller i vores store udvalg, og de kan hver især være med til at gøre din jul helt uforglemmelig.

Her er smukke kugler til at hænge op i både vinduer, kranse, granguirlander og naturligvis på årets juletræ. Du kan finde både enkelte glaskugler, par og hele sæt i æsker, og der er naturligvis ensfarvede, flerfarvede, stribede og mønstrede kugler til din jul.

Find flotte og originale glaskugler til din jul her

Udover de klassiske runde modeller kan du også pynte op til jul med både rensdyr, grankogler, agern, blomster, julemænd, ugler og andre dyr. Desuden har vi også flere flotte glasornamenterede figurer, så det er bare med at gå på opdagelse.

I det hele taget bliver det nok ikke meget nemmere at finde det helt rigtige, end når du blot i ro og mag kan klikke dig igennem vores store sortiment, fylde din kurv og bestille, lige når du har tid og lyst. Husk, at gøre dig selv den tjeneste også at tjekke vores mange gode tilbud på udsalgssiden. Det kan være, du kan finde lige præcis dem, der passer perfekt til din jul her.

Dine glaskugler skal nok komme sikkert frem til jul

Du behøver ikke spekulere over, om dit flotte, nye køb nu når frem til jul. For det garanterer vi hos juleeventyr.com. Vi sørger både for en ordentlig emballage, så du ikke får en kedelig overraskelse, samt en hurtig levering. Vi afsender dine varer inden for 1-3 arbejdsdage, efter du har bestilt. Skulle du nu have brug for dem hurtigere, så anbefaler vi, at du sender os en kommentar om det i notatfeltet, eller skriver en separat mail. Så er vi ekstra opmærksomme på det. Vi får typisk mere travlt, jo tættere vi kommer på jul, så her kan vi ikke altid trylle, men vi garanterer at dine varer når frem i god tid før juleaften. Vi bruger typisk Post Danmark til at levere og sender naturligvis til hele landet.

Vi lægger stor vægt på at give en god kundeservice, og hvis du fortryder dit køb, har du naturligvis fuld returret på dem. Desuden får du 24 måneders reklamationsret, i det tilfælde at du mod forventning skulle finde fejl eller mangler på en vare. Alt det kan du læse meget mere om under fanen med kundeservice. Så kig dig omkring på vores sider, og bestil en god jul.