Året nærmer sig sin afslutning, folk passerer forbi på vej hjem, godt pakket ind i deres lune vinterfrakker. Duften fra de friskbagte julekager og den varme gløgg, når hvert et hjørne af den lille by. Lyset fra de tændte gadelamper, får det glitrende sne til at skinne, og i det fjerne høres børnenes julesang. Det er tiden, hvor man spiser sammen og hører julefortællinger ved den varme kamin. Sporerne i sneen, der bliver tilbage som fortællingerne fra dengang. Indbyggere, der har fundet deres plads i historien og gennem generationer, har vokset sig talrige.  Der er blevet samlet gennem årene, og historierne er blevet vækket til live med den omfangsrige kollektion af håndmalede porcelænshuse og figurer, der hver især repræsenterer 5 europæiske byer.

Engelske Bridbury anno 1850 – Bretonske Chareville sur Mer anno 1900 – Tyrolske Schneewald anno 1950 – Franske Ville de Reidy anno 1950 – Hollandske Molendam anno 1890

Hver eneste del knytter sig til traditioner og er tidstypiske for perioderne.

Med Luville Collectibles er det svært ikke at blive begejstret for de dekorative, autentiske, europæiske miniature landsbyer med de meget detaljerede huse og figurer. Luville giver dig stemningen af det typiske franske bjergsamfund Ville de Reidy, vinterferiestedet Schneewald og den smukke traditionelle hollandske landsby Molendam. Alle porcelænshuse og figurer er håndmalede og fremstillet med stor vægt på detaljer og finesser, og der er meget tilbehør at vælge imellem for at skabe en hyggelig lille verden og det perfekte landskab. Uanset om det bliver brugt til at bygge en lille gade eller en hel landsby, så giver Luville altid smukke scener med original stemning.

www.juleeventyr.com er forhandler af Luville Collectibles, og har det største udvalg i hele Skandinavien.