Juleby og nisselandskaber du vil savne

Hvis du elsker at hygge med at bygge en juleby, eller et helt nisselandskab, så er du kommet til det rigtige sted. Her på juleeventyr.com elsker vi nemlig også en hyggelig juleby og de sjove nisselandskaber, og derfor har vi samlet en masse pynt, figurer og andet udstyr, du kan bruge til at gøre højtiden ekstra festlig.

Vi har for eksempel fint julesne, et snetæppe, hvide sneflager og flotte, transparente isklumper, som du kan bruge til at skabe de helt rette rammer for dine nisselandskaber eller din juleby. Det eneste problem er nok bare, at du højst sandsynligt vil komme til at savne dine kreationer, når de skal pakkes ned igen.

Byg juleby og nisselandskab med Luville

Luville Collectibles er drømmen for enhver julelandskabsarkitekt. De fine, håndmalede figurer og huse i porcelæn med masser af detaljer og finesser emmer ganske enkelt af jul og hygge. Her hos juleeventyr.com har vi Skandinaviens største udvalg fra Luville, så du kan virkelig finde mange fine ting til din juleby eller adskillige nisselandskaber. Kollektionen har motiver og figurer fra fem europæiske byer og fra 1850 over 1890 og 1900 til 1950, så du kan udsmykke din juleby som tyrolske Schneewald i 1950erne, eller lave nisselandskaber som engelske Bridbury så ud i 1850. Du kan lave byer med pladser, boder, møller, skøjtehuse, afterski, kirker med lys og meget, meget mere, og du kan bebo dem med glade julemænd, malkekoner, diverse ski- og skøjteløbere, rådyr, hestevogne og meget andet. Det bliver kort sagt en juleby eller flere nisselandskaber, som du aldrig har set det før og med masser af muligheder for variation i mange år frem.

Se mere om Luville Collectibles her

Vi har pynten til både nisselandskaber og juleby

Udover de mange sjove figurer og motiver fra Luville tilbyder vi også et væld af sjove nisser, julemus, juletræer og andet til en hyggelig juleby eller sjove nisselandskaber.

Du kan komme i gang hurtigt. Vi bestræber os nemlig altid på at afsende de varer, du bestiller, inden for 1-3 arbejdsdage. Hvis du nu ikke kan vente på pynten til dit nisselandskab, eller skal bruge varerne til din juleby hurtigere end de 3 arbejdsdage, så vil vi anbefale, at du skriver det til os i notatfeltet, eller sender os en mail om det. Så skal vi nok sørge for at ordne det. Vi har naturligvis altid lidt ekstra travlt op mod selve december, så her kan der godt gå lidt længere tid, men du får vores garanti for, at alle pakker når frem i god tid før juleaften. Så se vores udvalg igennem, og skynd dig at bestille, så du kan komme i gang.