Julehus med lys skaber stemning i stuen

Skal du være arkitekten bag årets julelandskab til stuen, så kan du overveje om indbyggerne skal have et hyggeligt julehus med lys i som en del af landskabet.

Vi tilbyder nemlig dekorative boliger, så din juleby får den helt rette stemning. Et julehus med lys bliver hurtigt et centrum for opmærksomheden især om aftenen, hvor det oplyser dele af det øvrige landskab og giver den der frostklare vinterfornemmelse.

Et julehus med lys i og masser af liv omkring

Vi tilbyder julehus med lys fra den populære Luville Collectibles samling, der er ideel til at skabe sjove julelandskaber med. Alle de fine, håndmalede figurer og huse er i porcelæn, og har masser af detaljer og finesser, som nu et julehus med lys.

Vi er meget stolte af, at vi kunne tilbyde dig Skandinaviens største udvalg fra Luville, så du udover dit julehus med lys kan bygge en hel by a la tyrolske Schneewald i 1950erne, engelske Bridbury i 1850 eller en af de andre 5 byer i sortimentet. Glæd dig til flotte møller, pladser, afterski, boder, skøjtehuse, og altså både kirker og julehuse med lys og meget mere. Når du skal vælge beboere, kan det blandt være malkekoner, ski- og skøjteløbere, julemænd, diverse godtfolk samt et væld af sjove nisser og julemus.