Hvordan skal dine julekugler af glas se ud?

Med over 20 forskellige julekugler af glas har vi nok også en eller flere, der passer perfekt ind i din juleoppyntning. Uanset om du helst vil ryste julemænd, snemænd, engle, biler med julemænd eller et helt juletræ med kugler, så har vi noget, der frister. Motiverne inde i de mange julekugler af glas varierer naturligvis også med flere hyggelige og flotte scenerier, der skal dækkes af de smukke snefnug. Der kan være alt fra en enkelt julemand eller et juletræ til en hel juleby indeni, så du må bare se, hvad der frister mest. Flere af vores kugler er en del af Luville serien, og har deres flotte motiver og figurer. Husk i øvrigt også at tjekke vores sider med udsalgsvarer for at se, om der skulle være nogle julekugler af glas der, så du kan gøre et fund.

Vi sørger for at dine julekugler af glas kommer hurtigt frem

Hos juleeventyr.com går vi meget op i at give alle vores kunder en god kundeservice og oplevelse. Det er vigtigt for os, at dine varer når sikkert frem, så vi sørger for ordentlig emballage og hurtig levering. Når du for eksempel har bestil dine julekugler af glas, vil de blive afsendt inden for 1-3 arbejdsdage, og skal du bruge dem hurtigere, kan du altid skrive det til os. Send os en kommentar i notatfeltet, eller i en separat mail, så ser vi, om vi kan ordne det. Jo tættere vi kommer på jul, jo mere travlt får vi typisk, men julekugler af glas og alle vores øvrige pakker vil med garanti nå frem i god tid før juleaften.

Skulle du nu fortryde dine julekugler af glas, giver vi dig naturligvis fuld returret på dem, lige som du får købelovens 24 måneders reklamationsret, hvis du nu skulle finde fejl eller mangler på nogle af vores varer. Du kan læse meget mere om de nærmere regler for både returret og reklamation under fanen med vores kundeservice.