Julelandskab med lys som prikken over i’et

For mange af os er det bare ikke rigtig jul, hvis der ikke er et flot og dekorativt julelandskab. Tænk så, hvor ekstra hyggeligt det bliver, hvos der kommer lys i. Hos juleeventyr.com har vi samlet alt det, du skal bruge til at bygge årets hyggeligste julelandskab – også lys.

Vi tilbyder en masse pynt, figurer og andet udstyr som for eksempel fin julesne, et snetæppe, hvide sneflager og flotte, transparente isklumper. Så det er blot fantasien, der sætter rammerne for dit julelandskab, for hvis du får en lys idé, har vi nok produkterne til at føre den ud i livet.

Brug lys og Luville til årets hyggeligste julelandskab

Med lys og Luville Collectibles kan du få opfyldt dine drømme om det perfekte julelandskab. Når du pynter med de fine, håndmalede figurer og huse i porcelæn, der har masser af detaljer og finesser, kommer dit julelandskab ganske enkelt til at emme af jul og hygge meget hurtigt. Tilsætter du så lidt lys i for eksempel udvalgte huse, er billedet fuldendt.

Hos juleeventyr.com er vi stolte af, at vi kan tilbyde Skandinaviens største udvalg fra Luville, så du får utrolig mange valgmuligheder til dine landskaber i mange år frem. Du kan for eksempel vælge forskellige historiske perioder og steder, for kollektionen har motiver og figurer fra fem europæiske byer og fra 1850 over 1890 og 1900 til 1950.

Du kan dermed udsmykke dit julelandskab som for eksempel tyrolske Schneewald i 1950erne, eller som livet så ud i engelske Bridbury i 1850. Dine byer kan have pladser, huse, boder, møller, afterski, skøjtehuse, kirker med lys og meget mere, og mellem dem kan du lade diverse julemænd, malkekoner, ski- og skøjteløbere og samt et væld af sjove nisser, julemus og andet godtfolk gå rundt.