Rensdyr julepynt i mange modeller

Hvis du også hører til dem, der mener, at man skal have rensdyr med i sin julepynt, så er du kommet til den rette side. Her kan du nemlig finde Rudolf og hans venner i flere afskygninger og udformninger.

Er du for eksempel mest til julepynt med rensdyr i træ? Eller skal de pryde dit juletræ som sjove og originale glaskugler? Eller måske som underholdende snekugler af glas, hvor du kan ryste snevejret frem? Skal det hellere være lidt mere klassisk og æstetisk julepynt tilbyder vi et par flotte rensdyr i hvidt porcelæn, der for eksempel kan stå på kaminhylden, hvor du har din julesok.

Flot Luville julepynt med rensdyr

Samler du på Luville Collectibles, har vi også flere motiver med rensdyr som julepynt. Her får du som altid med Luville flotte, håndmalede scenerier med mange detaljer og fine finesser. Der er både søde og sjove situationer, som du kan bruge i en juleby, et nisselandskab eller bare enkeltvis. Hos juleeventyr.com er vi stolte af at have Skandinaviens største udvalg inden for Luville julepynt, så hos os kan du også finde meget andet udover rensdyr.

Se mere om Luville Collectibles her

Vi sender din julepynt med Post Danmark – ikke med rensdyr

Er du på udkig efter julepynt med rensdyr, så kan det være, at nogle af dem har sneget sig over på vores side med udsalgsvarer. Det er i hvert fald altid en god idé at tjekke de ekstra gode tilbud der. Det er også altid en god idé at bestille i god tid. Hos juleeventyret.com garanterer vi dog, at alle varer kommer frem til jul, men vi kan opleve, at nogle varer bliver udsolgt. Vi bestræber os på at afsende dine rensdyr og julepynt inden for 1-3 arbejdsdage, efter du har bestilt. Hvis du meget gerne vil have dem hurtigere, anbefaler vi, at du lige skrive en kommentar til os om det i notatfeltet. Du kan naturligvis også sende os en mail. Jo nærmere vi kommer på jul, desto mere travlt får vi typisk, så her kan der godt gå lidt flere dage, men vi garanterer, at alle rensdyr og øvrige pakker med julepynt når frem inden juleaften. Vi sender pakker til hele landet, og bruger typisk Post Danmark til leveringen.

Når du handler hos os, har du naturligvis fuld returret på dine varer. Du skal blot have dem retur senest 14 dage efter, at du har modtaget dem. Desuden har du 2 års reklamationsret, hvis du nu mod al forventning skulle finde en fejl eller mangel på en vare. De nærmere regler for returret og reklamation kan du læse meget mere om under vores kundeservice.