FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Halloween

 


Hos Juleeventyr.com lader vi uhyggen sprede sig, til stor glæde for børn såvel som voksne. Du kan lade dig inspirer af al den smukke og hårrejsende pynt, der både formår at skræmme og fornøje.
Ingen tvivl om, at Halloween er kommet til Danmark for at blive. Både i omfang og i udbredelse, kan det ses at danskerne i den grad har taget højtiden til sig. Traditionen ligger generelt heller ikke langt fra den danske pendant Allehelgens Aften, hvor vi mindes de afdøde.

Populariteten med at gå fra dør-til-dør, og forskrække eller blive forskrækket for til gengæld at modtage slik fra husets beboere, er bestemt også stigende. Dette stiller krav til pynten, udklædningen og kreativiteten.


Tænd op i Halloween hyggen

Én Halloween tradition står for mange nok klarer end mange andre. Nemlig dét at udhule et græskar og udskærer skræmmende eller sødere ansigter, afhængigt af hvad man er til. Har du de helt rette udskæringsevner kaster du dig muligvis ud i, at skærer mere kompliceret motiver.
Ligegyldigt hvilket udskærings-niveau du befinder dig på, så finder du værktøjet til at udfører arbejdet, her på shoppen. Magter du ikke at gøre det, så har vi også et bredt udvalg af græskarhoveder i keramik, hvor du på samme vis, som de udskårne, kan sætte lys i, og sprede den gode, uhyggelige stemning.
I U.S.A, hvor traditionen stammer fra, indikerer et græskarhoved med lys i, at de på denne matrikel, er klar til at besøge de mange udklædte børn, der trick or treat’er.

Plads til stor kreativitet

Hvis vi skal komme med vores uforbeholdende holdning til Halloween, så er det, at det er den perfekte højtid, hvor der for alvor, er plads til at slippe kreativiteten løs. Alt er tilladt – så længe det bare emmer en smule af (u)hygge og efterår.
Det er derfor også nemt at pynte op til Halloween, da al pynt kan kombineres, uden at det ser forkert ud.
Hæng et samsurium af græskar, hekse og skeletter både indendørs og ude foran jeres hus eller hoveddør.

Lemax Spooky Town

Skab din helt egen uhyggelige by, med hjemsøgte huse, gravsteder og genfærd. Lemax er kendt for deres helt unikke og nøje detaljerede figurer, som bringer masser af atmosfære og glæde med sig. Sammensæt selv din by, som du ønsker den, og lad den vokse år for år. Lemax udkommer hvert år med en ny kollektion, og derfor, er Lemax også samlerobjekter for mange mennesker verden over. Figurerne er alle håndmalet, hvilket gør at de alle, er unikke og af højeste kvalitet samt at de udstråler en stor mængde af autencitet.
Mange af figurerne og i særdeleshed husene kan lyse, og flere kommer endda med uhyggelige lyde, der skaber den helt rette stemning.

Kombinér med efterårets pynt

Her på shoppen finder du også et sortiment af efterårspynt, som du nemt og smukt kan kombinere med Halloweenpynten på kreativeste vis. Uanset om du vil sætte scenen lidt tydeligere an, eller lave egentlig dekorationer med flotte grene, kogler og bark m.v.