Menu Luk

Hvorfor vælge os?

Unikt sortiment

Juleeventyr er en webshop med 3500 forskellige produkter i høj kvalitet.
Her finder du unikt julepynt og juletilbehør, samt dekorationer til alle højtider, såsom Halloween, påske og nytår. Vi har fire interiørkollektioner med temaer, der kan inspirere dig hele året rundt. Vores sortiment følger dagens trends med et nordisk touch.

Vi forhandler Luville Collectables og har det støreste udvalg online i Skandinavian. Derudover har vi et stort udvalg af Lemax og mande andre brands.

Hos Juleeventyr.com finder du alt, hvad de skal bruge til dit julelandskab, samt vinduespynt, pynt til juletræet og til julebord. Vi har produkter i alle prisklasser. Nogle af vores produkter er mere detaljerede end andre. Vi har f.eks. håndlavet og håndmalede produkter fra Luville, og mundblæste og håndmalede julekugler fra Glasbläseri Thüringer Weihnacht.

Juleevnetyr.com er en verden fyldt med unikke produkter!

Fri fragt og hurtig levering

Vi tilbyder FRI FRAGT direkte til din hoveddør ved alle køb over 1000 kr. i Danmark og Sverige. Din pakke bliver pakket og sendt med kærlighed og duften af jul. Vi pakker og sender i hverdagene fra mandag til fredag.

Prisen for fragt ved køb under 1000 kr. er 45 kr. for levering til din nærmeste pakkeshop og 65 kr. for hjemmelevering. Vi sender med GLS og Postnord.

 

God kundeservice

For os er den gode kundeoplevelse altid en prioritet. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig over telefon eller på e-mail.

Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os. Du kan træffe os alle hverdage på telefon (08:00-16:00), e-mail, eller via kontaktformularen nedenfor.

Kontakt oplysninger:
info@juleeventyr.com
+45 66 22 24 12