FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Julelandskab

 


Associationerne til forestillingen om det perfekte julelandskab, er i virkeligheden ret subjektiv og individuel.  Dog vil de flestes tanker nok falde på et landskab dækket af sne med en smuk, idyllisk eller ligefrem storslået natur.

Juleeventyr.com giver dig mulighed for, at du kan skabe den perfekte juleby, sådan som du forestiller dig den. Luk dine øjne og tænk på alt det bedste du elsker ved julen – det er den essens, dit julelandskab bør formå at indfange. Det kan måske være svært at forstille sig, at det kan være muligt, men alle julens glæder kan rent faktisk koges ned på meget lidt plads, ved brug af de smukkeste og mest detaljerede miniaturefigurer tilført de rette dekorationsartikler.

 

Julelandskab eller nisselandskab?

I har måske en årlig tradition i din familie med, at I sammen opbygger et nisselandskab, som består af et underlag af vat, der skal imitere sne og sølvpapir som tilfrosne søer. Et uvist antal nisser, og nogle keramikkirker med fyrfadslys i. Børnene elsker det, og ser ikke at størrelsesforholdene mellem nisser og bygninger, måske ikke er helt realistisk.

Tag et par skridt op af ambitionsstigen, og planlæg julens store tilløbsstykke; Julelandskabet, i god tid så du kan begejstre hele familien med den fantastiske stemning den rummer. De smukt udførte figurer fra to af de dygtigste producenter af miniatureprodukter til julebyer; Lemax og Luville, gør det nemt for at dig at udskifte dit tidligere nisselandskab med en mere autentisk og stemningsfyldt julelandsby med knap så mange nisser.

Nostalgisk julelandskab

Du finder figurer såsom; landsbyindbyggere, julemænd, dyr og meget mere. Alle smukt bemalet i hånden og med en detaljerigdom, som er helt unik. Indbyggerne foretager sig ofte alt det man forbinder med julen; bærer juletræ hjem, kælke og drikker varm kakao. Både huse og figurer emmer af alt, hvad julen indebærer – med sne og julepyntet lygtepæle og butiksfacader.

Både børn og voksne vil, uden tvivl, lade sig begejstre, både i iagttagelsen af den færdigbyggede miniaturelandsby, men familiens mindste vil med garanti også se dekorationen og opbygningen af jeres egen by, som et af julens absolutte højdepunkter, som de ser frem til år efter år.

Med julelandskabet er tale om meget mere end blot julepynt. Det fungerer som et reelt samlingspunkt og en tradition for hele familien, som dine børn vil huske selv som voksne – og måske endda vil de videreføre den til den efterfølgende generation.

Skab et sandt juleeventyr

Der er ingen regler eller grænser for jeres julelandskab, og man kan nemt starte i det små, blot med drømmen om, at udbygge jeres juleeventyr af en by, hvert eneste år fremover. Producenterne Lemax og Luville, udgiver hvert eneste år nye serie af produkter, hvilket betyder, at du både kan finde nye og gamle udgåede skatte til din juleby.

Der findes mange samlere af juleminiature-produkter, hvis samlinger overgår ens vildeste fantasi. Selvom du måske ikke efterstræber en samling i, så stor en skala, så finder du hos Juleeventyr, et stort udvalg at vælge fra eller blot finde inspiration i.

Med de rette dekorationsartikler, vil dit julelandskab fremstå helt professionelt, uden du behøver være særlig øvet i disciplinen.