FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Lemax

Varer 1-48 af 961

Faldende orden
Side
pr. side

Lemax Collectibles

Billedskøn juleby og landskab, kan med Lemax, skabes på ingen tid. Drøm dig væk i julens sødme og næsten helt magiske stemning. Den uskyldige børnetro på Julemanden eksisterer i bedste velgående i Lemax’ juleunivers.
Den hvide jul finder desværre sjældent sted i Danmark, men med din egen miniature juleby, kan du stadig indfange den hyggelige følelse, som et hvidt snetæppe efterkommer.

Hos Juleeventyr.com har vi et stort udvalg af Lemax Collectibles produkter; Brugskunst, figurer og dekorationsartikler til skabelsen af din egen by. Alle produkter er af enorm høj kvalitet og med en særlig detaljerigdom. Påbegynd en ny juletradition eller udbyg din allerede eksisterende samling af figurer og huse fra hollandske Lemax Collectibles.

Lemax med traditioner

Vi har selv erfaret, hvor hyggelig og skøn en begivenhed det er, når familiens juleby skal stilles op, hvert år i november. Traditionen omkring det, er en dejlig familie-tradition, hvor vi alle lever os ind i julebyen, dens fortællinger og de mange muligheder den rummer. En familie-aktivitet som vi alle ser frem til, hvor vi kan tilbringe nogle dejlige og hyggelige timer sammen.

Din families Lemax-samling skal måske først til at tage sin begyndelse, men med det fantasifulde sortimentet, hvor der hvert år kommer nye til, kan det være svært at begrænse sig. Derved vil de første indkøbte figurer eller huse oftest blive til mange flere. Med en stødt voksende samling vil jeres personlig kreativitet også få helt nye udfoldelsesmuligheder.

Uanset jeres julebys størrelse så vil Lemax altid stå som en smuk del af jeres juleudsmykning i hjemmet. Derudover fungerer en juleby også som en helstøbt oplevelse i sig selv.

Unika Lemax

Hvad er det helt særlige ved Lemax? Alle Lemax Collectibles produkter er utroligt detaljerede og er hertil håndmalet. Du finder her på Juleeventyr.com artikler fra alle af Lemax’ velkendte 9 serier, hvoraf de 8 af dem har julen som omdrejningspunkt, mens den ene er en uhyggelig Halloween serie, der indfanger både humor og rædsel.

De 8 resterende serier fra Lemax, har enten et tema eller er inspireret af forskellige tidsaldre – alle dog med julen som fællesnævner;

Caddinton Village
Carnival
Harvest Crossing
Vail Village
Jukebox Junktion
Plymouth Corners
Santas Wonderland
Spooky Town
Sugar and Spice
Disse indfanger alle i sandhed indfanger julens sande ånd. Bland de forskellige serier, som du ønsker eller del din by og i forskellige zoner med hvert sit tema.

Lemax er mere end julepynt

Fuldend din by, ved at tilføje figurer, der kan bevæge sig. Du kan også vælge at berige din by med et gennemkørende tog, som både børn og voksne elsker. Få lys over byen og skab et realistisk landskab med masser af træer, sand og snefald. Med bevægelser, lys og lyd bliver din by i sandhed levende

Skab liv, stemning og sjove kombinationer, hvor man ser scenariet for sig, og bland gerne Lemax’ kollektion med Luvilles Christmas Village. Disse er produceret i samme størrelsesforhold, så de kan mixes på fornemmeste vis.

Juleeventyr har altid udvalget, der kan behage langt de fleste Lemax Collectibles fans