FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Skilifte og togsæt

42 varer

Faldende orden
pr. side

Skilifte

Sne og is, giver anledning til mange forskellige lege, sport og aktiviteter. Det kolde, men smukke snedække, er ikke kun sjov for børn, til at lave snemænd og engle. Det hvide landskab giver mange voksne lyst til at spænde skistøvlerne på, og finde det nærmeste bjerg at kører ned af. Det er dog oftest en fordel at vælge et anlagt bjerg med pister og skilifte.
Der findes mange sportsgrene, man kan praktisere i sneen, og det skal dine indbyggere selvfølgelig også have muligheden for i dit julelandskab.
Juleeventyr.com har taget nogle skønne skilifte og tilbehør ind i vores sortiment, så du kan få stemningen omkring skisporten, ind i dit miniaturelandskab.

Skilifte i høj kvalitet

De flotte skilifte, er i en fantastisk kvalitet, og giver dig mulighed for at variere længden af banen, så den kan passe perfekt til de bjerge du har i dit miniaturelandskab. Banen kan gøres op til 4 meter, så der bestemt mulighed for ekspansion af dit skisportssted, til at den kan nå helt nye højder.

Skiliftene kører smukt rundt i landskabet og op ad bjerget, og skaber liv og bevægelse til ethvert landskab. Desuden er både lifte og tilbehør, er detaljeret og flot udformet, så de fremstår helt virkelighedstro.

Jägendorfer skilifte

Er du også stor fan af modeltogbaner? Så er du med stor sandsynlighed stødt ind i navnet Jägendorfer, som er en stor og anerkendt producent af modeltog i alverdens udgave, altid med udgangspunkt i virkeligheden to modeller.

Samme kvalitet som Jägendorfer, er kendt for i deres modeltogbane, gør sig ligeledes gældende i deres skiliftprodukter. Især deres yderst holdbare motorer, giver skiliftene en fantastisk levetid og ydeevne. Jägendorfer har lanceret en hel serie af produkter til skisport i deres Winter Sport Collection. Uanset hvilken type landskab du ønsker at skabe, så mener vi at en skilift, er et must i ethvert kuperet terræn.  Skiliftene vil især passe perfekt ind i Lemax Vail serie eller Luvilles Schneewald. Der begge indeholder en del skisports produkter, som du kan bruge til at skabe vittige eller spænende scenarier omkring din nye skilift.