FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Træer

Varer 1-48 af 135

Faldende orden
Side
pr. side

Træer

Hvornår påbegynder du opbygningen af nisselandskab eller juleby? For nogen er det noget et konkret højdepunkt på året, og derfor svært ved at vente med at komme i gang. Julelandskabet skaber julestemning i dit hjem. Når du har fundet alle remedierne frem til etableringen af julebyen, går det måske op for dig, at din samling af træer er ikke helt er af det omfang som du husker det, og hvad er et julelandskab uden træer?

Juleeventyr.com har et kæmpe udvalg af de smukkeste træer til din juleby eller nisselandskab. De vil alle gøre sig smukt i din sirlige indretning af dit miniature-samfund. Derved får du rig mulighed for at sætte din indre botaniker eller skovarbejder fri, og udvælge en god blanding af forskellige træsorter eller blot holde dig til de mere almindelige snedækkede grantræer.

Træer til julelandskab

I vores sortiment finder du ikke kun træer af mange forskellige størrelser og sorter. Du finder dertil de med og uden et snedække, og de der er pyntet med lys, som selvfølgelig så reelt set også kan lyse.

Dit julelandskab, er en gengivelse af virkeligheden og ligesom, at vi op til jul beklæder vores træer udendørs med lyskæder og lignende belysning. Samme tradition har de selvfølgelig også i din miniature by.

Udvalget af lyspyntede træer, er bredt og derfor synes vi du bør hele kategorien med træer igennem førend du endeligt beslutter dig. Vi har både træer med hvidt eller farvet lys, og dertil finder du forskellige typer af træer. Nogle er decideret julepyntet mens andre kun er er besat med en lyskæde.

Med den hyggelige belysning træerne giver til din juleby, kan det det være svært at undgå, at den glade julestemning

Naturtro træer

Afgør hvilke typer træer, der gør sig bedst til din by. Måske er du mest til de naturtro, der virkelig ligner et skrumpet træ ude fra virkelighedens verden. Du kan også finde de mere fantasifulde, som er helt vide eller nøjes med de snedryssede med lidt glimmer. Vi har også både små buske i kummer og hække, som gør sig bedre som en egentlig del af byens liv.

Her kommer en ”lille” gennemgang af de træ- og busksorter du kan vælge til dit julelandskab: Gren, Pil, Nåletræ, Buskbom, hækplanter, Fyr, Birk, Havtorn, Enebær, æble, Winter Willow, Bjergpinje, Balsam Fur, Marcecent, Morning Dew, Snow Queen, White Pine, Morbær.

Måske har du nogle personlige favoritsorter i din egen have, som du samtidig kan få indført i din juleby. Et varieret landskab med mange forskellig typer beplantning ligner nok virkeligheden mest.

Stort udvalg af træer fra Luville

Saml hele familien omkring kreationen af jeres julelandskab, og skab landskabet som i foretrækker det. Luvilles træer, er ligeså detaljeret og smukke som deres resterende figurer, huse m.v. Find disse og mange andre træer her i kategorien.

Hvad skal dit miniature-samfund ellers bestå af? Måske en kælkebakke, en lille bjerghytte eller en tunnel? Find alle artikler, du har brug for til at slippe fantasien frit, hos Juleeventyr.com.