FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Blandet julepynt

Varer 1-48 af 639

Faldende orden
Side
pr. side

Andet julepynt

Julen er selvfølgelig meget andet end julemænd, nisser og glaskugler. I denne kategori kan du gå på opdagelse i en omgang gode, men dog noget blandede bolcher.

Find nissehuer, der passer hele familien, så I selv kan give den gas, som en skøn nissefamilie. Eller kast dig ud i et hav af julesokker, klar og parat til at blive hængt op, så nissen kan putte små gaver eller godter i, hver dag fra 1. december og helt ind til juleaften.

Du kan også finde pynt, der afspejler den direkte årsag til at vi fejrer jul i den Kristne kultur, nemlig gengivelsen af Jesu fødsel i form af krybbespil.

Alle disse smagsvarianter finder du i denne blandet kategori-pose, samt mange flere.

Nissehuer til hele familien

Sæt din nissehue som du vil, og bær den gerne hele december, hvis du er sand juleentusiast. Nissehuen symboliserer i sandhed en direkte juleglæde, som man ikke kan blive andet end glad af at møde på sin vej. Især børn har en forkærlighed for nissehuen. Denne kommer sig måske af, at de tildeles elsker julen højt, og tildeles, at de kan få lov at klæde sig ud, det meste af december, både i skole og institution.

Nissens kendetegnende hue, er dog kommet sig af myterne om gårdnisser, som gik klædt ligesom datidens bønder; i gråt og med hue på. Danske tegnere bosat i Rom videreudviklede gårdnissen traditionelle antræk og selve nissen til julenissen, som vi kender den i dag.
Julesokker fyldt til renden

Tanken om at finde gaver eller søde sager dagligt på bunden af en sok, kan man da ikke andet end at elske. Her hos Juleeventyr.com, synes vi det er en super hyggelig tradition, og derfor har vi et stort udvalg af smukt dekoreret julesokker i forskellige størrelser som er klar til ophæng i dit hjem.

Der findes flere forskellige historier om, hvor julesok-traditionen stammer fra. Det ene påskud, stammer fra Ase-troen. I Vikingetiden fyldte børnene deres støvler med gulerødder og halm og lagde dem ved ildstedet, så Odins hest, Sleipnir kunne få lidt at spise. Som tak, blev børnene belønnet med en støvle fyldt med lækre spiselige sager og gaver.

Nøddeknækkere, krybbespil og engle

Julen rummer mange forskellige historiske skikkelser, traditioner og helgener. Hos Juleeventyr.com favner vi dem alle i ét stort julekram. Derfor finder du dem selvfølgelig også her på shoppen. Vi har et flot udvalg af alt fra engle, nøddeknækkere, krybbespil og en masse nuttede juledyr.

Så du behøver ikke lede videre, når du skal have købt nyt til julekassen. Men skulle du mod forventning alligevel mangle lige dét stykke julepynt, du forbinder med julen, så hører vi gerne fra dig, så vi kan fuldende både din og vores julesamling.

Udendørs belysning

Overse ikke, hvor stor en forskel lidt udendørs pynt kan gøre i den ellers mørke tid på året, og i særdeleshed omkring jul, kan lys og pynt sætte den helt rette stemning an, allerede inden dine gæster, har sat foden indenfor. De forbipasserende vil ligeledes blive fyldt af den gode og søde julestemning, der spreder sig fra dit hjem eller din butik.

Lys, lys og atter lys, er afgørende for den gode pynt udendørs, både fordi den er synlig selv på afstand. Derudover så bibringer lidt lys i mørket en stemning af hygge, håb og varme.

Lyskæder og lanterne, er derfor det oplagte valg, hvis du ønsker at sætte en rar stemning an ved dit hjem.