FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Nisser, gnomer og julemænd

Varer 1-48 af 489

Faldende orden
Side
pr. side

Nisser

Tror du på nisser? Uanset overbevisning om nissernes oprindelse eller om de er til eller ej, så findes der næsten ingen julepynt, der er mere populært end nissen.
Myten om nisserne på loftet, som elsker grød og søde sager, lever i allerbedste velgående. De danske juletraditioner ville se helt anderledes ud, hvis ikke vi havde nissen. Børn og barnlige sjæle ville ikke længere have nogen, at stille grød frem til, i den søde juletid. Hvem ville komme og putte små overraskelser i julesokken eller med adventsgaver, hvis ikke det var julenissen? Julemanden har jo travlt i december, og har derfor brug for sine små hjælpere.

Nisser på spil

Hos Juleeventyr.com elsker vi nisser, og vi mener ikke kun, de bør anses som et populært stykke julepynt, men også en kulturarv, der bør hyldes.
Nisser kan antage mange faconer og former, men fælles for dem alle er, at det er svært at se bort for den karakteristiske røde hue. Nisser er ofte drillende, fjollede og til tider noget uheldige, men én ting er sikkert, ingen jul, er helt rigtig uden.

Glæden ved nisser

Måske er du typen, der hele året ser frem til, at julepynten skal hives frem fra loftet eller kælderen – Måske du endda samler på de små glade julebanditter. Uanset hvordan du vil karakterisere din hang til nisser, så finder du her på shoppen nisser, der kan dække ethvert behov.
Vi, hos Juleeventyr.com, er ekstremt af stolte af vores nissesortiment, indeholdende nisser i alverdens afskygninger, og som kan passe perfekt ind, lige der, hvor du måtte mangle en nisse, om det sig værende til; ophæng, udendørspynt, nisselandskab og eller hvad din fantasi rummer.

Hvilken nisse er din favorit?

Til den garvede nissesamler, så fører vi et stort udvalg af de flotte og detaljerede figurer fra Luville. Disse figurer er smukt udsmykket, og langt mere naturtro end, man ser det ved mange andre nissefigurer. Luville figurerne er meget eftertragtede, og derfor vil du altid kunne finde en samler, med samme nisse-passion som dig selv, som du kan dele din begejstring med.
Mange danskere forbinder deres barndom med den ikoniske Bramming kravlenisse, som igennem årtier, har pyntet på mange børneværelser og stuer landet over. Brammingnissen, findes i mange flere typer end den oprindelige nostalgiske kravlenisse. Det der karakteriserer den farverige Bramming nisse bedst, er dens tydelige tegneserie inspiration, den meget lange hue, og røde bukser med fødder.
Vi håber, at du vil dykke ned i vores nisseudvalg, og finde din nye favorit-nisse blandt vores mange små venner.

Find masser af nisse-inspiration

Her på shoppen håber vi at kunne inspirere din indre nisseentusiast, og give dig lysten til at pynte dit hjem med de glade små figurer, som spreder både stor glæde, hygge og godt humør til hele din familie.
Julepynt, og måske især julenissen, kan formå at frembringe minder rummende alle julens glæder og barndommens uskyld. I mange familier går julepynt derfor også gerne i arv, fra generation til generation. Julepynt er noget danskerne værner særligt om. Julepynt benyttes kun få måneder om året, hvilket medfører, at selv gammel julepynt ofte er yderst velbevaret.
Udvælg de julenisser, som du ønsker bør pryde dit hjem, og dine børns barndomsminder for både tid og eftertid.