FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12
Se vores mange nyheder her

Nytår

47 varer

Faldende orden
pr. side

Nytår

Kom godt ind i det nye år! Selvom der ikke skal herske tvivl om, at vores favorit højtid er julen, så elsker vi selvfølgelig også at slutte de forgangne år af med manér. Lad os sende jeres nytårspynt sammen med julepyntsindkøbende, så du ikke behøver rende rundt og lede efter dét mellem jul og nytår. Her er åbningstimerne få, mens køerne med folk, der skal bytte julegaver er mange. Så sid derhjemme i ro og mag, og udvalg pynten til årets sidste dag.
Byd det nye år velkommen med pomp, pragt og masser af glimmer. Vi har alt til festen, der skal stå i festens tegn, og hvor en sjov hat eller briller måske ikke helt gør det.

Årets sidste fest

Skal der være fest, så lad der være fest! Nytåret er dog for mange ikke blot en fest, som så mange andre. Det er en aften, hvor man mindes alle de skelsættende oplevelser, det forgangne år har bragt med sig. Samtidig har man en masse drømme og forhåbninger for året, der kommer.
Om man er fan af fyrværkeri eller ej, bør ikke stå i vejen for at jeres bord og pynt også skal sprudle af nytårsstemning, med masser af fest og farver.
Bordbomber og knallerter bør selvfølgelig være en del af din bordopdækning, når årets sidste dag skal afsluttes, og et nyt skal tage sin begyndelse. Er der børn tilstede vil knallerterne med garanti blive et kæmpe hit, hvor to børn skal hive i hver sin ende. Både bordbomber og knallerter indeholder små ordsprog eller forudsigelser, om man vil tillægge dem den store værdi, er nok meget subjektivt.

Nytårspynt med lyd

Store brag hører ligesom helt naturligt nytåret til, og derfor bør det selvfølgelig, heller ikke gå helt stille for sig hjemme ved jer. Alle de kendte festartikler som man forbinder med nytåret, forventes at ligge fremme til, når dine gæster ankommer. Rysler og horn, er bare sjove for både børn og voksne. Samtidig ser de flotte ud på jeres nytårsbord.
Glem ikke serpentiner! Serpentiner pustes ud over boligens indretning, såsom lamper, rammer mv. Derved får du pyntet mere end blot bordet op med farverig og festlig pynt, og skal den have endnu mere gas med pynten, så tag et kig på vores imponerende guirlander, papirvifter og balloner.

Sæt nytårshatten på skrå

Al vores nytårspynt, kommer fra samme producent, og fælles for produkterne er at de alle har en skinnende overflade, der næsten uundgåeligt fanger ens opmærksomhed, uden at være usmageligt. Mix produkterne på kryds og tværs, da mønstrene og farverne passer flot sammen uanset, hvordan du sammensætter dem.
Nytårshatten må du ikke glemme, at få på inden klokken slår 12, og dem finder du selvfølgelig også et udvalg af her hos Juleevntyr.com.
Vi ønsker alle et rigtigt godt og sikkert Nytår!