FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Påskepynt

 


Påskepynt, der skaber en glad stemning, og julen varer måske endda lige til påske …
Selvom vi elsker julen, så kan man betvivle om julen ville være lige så særlig og fantastisk, hvis dens varighed rent faktisk strakte sig over så mange måneder. Mange mener, at julen begynder ved 1.søndag i advent eller 1. dec. Afhængigt af, hvad der kommer først – det binder vi nok i særdeleshed op på, at vi i dag har rigtig mange juletraditioner, der tager sin begyndelse her.

Men i kirkelig forstand, så varer julen fra Juledag og til Helligtrekongersdag d. 6 januar – hvilket markerer dén dag, hvor de hellige tre konger kom med gaver til Jesusbarnet.
Selvom julen ikke varer indtil Påske, så mener vi, hos Juleeventyr.com alligevel, at Påsken er en højtid, der bør fejres på behørig vis.

Påskepynt skal der til

Påskepynt er farverigt, og sprudler af liv. Påsken markerer for mange også forårets kommen, og derved også alt det nye liv, der pludselig titter frem. Alt fra spirende grønt i skovbunden, tilblivelsen af nye dyreunger og i særdeleshed fødslen af mange små kyllinger og lam. Dyr vågner op fra deres vinterhi, og trækfuglene vender tilbage til norden for at yngle. Pludselig er både fuglesang og grøn beplantning, igen at hører og finde i vores omgivelser.
I påsken skal vi selvfølgelig fejre alle dette nytilkommende eller tilbagevendende, og vi mindes i den kristne kultur Jesus, der ofrede sig for menneskehedens synder.
Pynten skal dog være glad, frisk og afbillede kyllinger, harer og lam, som vi alle forbinder med Påsken og med årstiden.

Kulør på boligindretningen

Vi har et stort udvalg af påskepynt, som du nemt for en tid kan erstatte eller supplerer dine hverdagsting med, såsom magneter med små kyllinger, fyrfadsstager, metaldåser og meget andet. Meget pynt kobler sig op på de traditioner vi har i Påsken. Til de traditionsrige påskefrokoster spises, der oftest æg, og derfor finder du i sortimentet både æggebægere og æggevarmere. Til borddækningen har vi salt og peber sæt, bordkortholdere.
Hvem elsker ikke at få et påskeæg? Om I, i jeres familie har tradition med at sende mange gækkebreve, som ved et forkert gæt, udløser et påskeæg eller om I er mere til at påskeharen har været et smut forbi og gemt påskeæg i haven til børnene, så har vi både metalæg og de velkendte i pap, som I kan fylde op med sjov og godter.
I naturen kommer æg i mange størrelser, afhængigt af, hvilken fugl, der har lagt dem. Det samme er sig gældende hos Juleeventyr.com hvor vi har påskeæg i mange størrelser, materialer og mønstre.
De fleste æg, er til ophæng, og gør sig smukt på eksempelvis nogle troldegrene, som I enten placerer i en stor vase eller hænger op.

Påskeløg i krukker

Selv det vrimler med små nuttede påskedyr her på shoppen, i form af kyllinger, kaniner harer m.v. Så synes vi at noget af den smukkeste påskepynt, du kan have i hjemmet, er naturens egen. Så køb lidt påskeliljeløg eller anden type forårsløg og plant den i en smuk urtepotte eller bowle og stil eventuelt et par kyllinger ved siden af.
Planter og blomster gør sig også godt som vært eller værtindegave til påskefrokosten, så tag gerne et kig forbi vores kategori med brugskunst, hvor vi har et inspirerende udvalg af vaser, som du kan overrække din påskeblomster i.