FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Påskeharer

Varer 1-48 af 121

Faldende orden
Side
pr. side

Påskeharer til pynt

Som frontfigur for påsken, så bør påskeharer også indtræde i dit hjem i forbindelse med højtiden. I vort sortiment af påskeharer, kan du vælge imellem de farverige, de ensfarvet, de der skal være naturtro eller mere tegneseriefigur-inspireret. Påskeharen må siges at være Påskens svar på Julemanden, der kommer med påskeæg til børnene.

Påsken har mange traditioner, og idéen om at Påskeharen, hopper rundt i naturen og gemmer både farvestrålende og chokoladefyldte påskeæg, er der noget virkelig hyggeligt omkring. Derfor er en lille hyldest af Påskeharen bestemt også på sin plads, så giv ham nogle af de mest eftertragtede placeringer i hjemmet.

Påskeharens mystik

I hedenske tradition anså man harer, som et frugtbarhedsfremmende dyr. Æg var ligeledes var æg et tegn på frugtbarhed, og derfor ofrede og spiste man æg.
Nogle mente dertil, at haren var gudinden Eostres dyr. Derfor mente man at fejringen af Eostres ved forårsjævndøgn, var forløber for Påsken, og at gudinden derfor har lagt navn til det engelske ord “Easter”.

Påskens julemand

Påskeharen som figuren, der kommer med æg, ses historisk første gang omkring 1680, hvor påskeharen vurderer og afgøre om børnene har været søde og artige nok i årets første måneder. Legenden om påskehareren, der kommer med en kurv fuld af farvede æg, slik og til tider også legetøj. I dag lever myten om påskeharen i bedste velgående, og anses som et sagn for børn på linje med Julemanden og tandfeen.

Pynt med påskeharer

Sammensæt dine helt egne påskedekorationer, med selskab af påskeharen. Juleeventyr.com er selvfølgelig også nært bekendte med selveste påskeharen, og derfor er vi blevet enige om at sælge ham i mange forskellige afskygninger, former, farver og materialer.

Skal du glæde familiens mindste yderligere, så skal haren selvfølgelig også medbringe et påskeæg med lidt søde sager i. Find derfor smukke og velegnede æg, hvori du selv kan putte alt fra slik, chokolade eller mindre stykker legetøj i. Gem påskeæggene i haven eller et andet oplagt sted, og lad børnene gå på jagt, efter de smukke æg. Måske har du modtaget et af de traditionstro gækkebreve, hvor du har skulle gætte, hvem afsenderen er.

Lykkedes det ikke, så skylder du selvfølgelig et påskeæg.
Find alt fra bordpynt til ophæng, der kan bidrage til den rette påskestemning. Bring smukt forårspynten ind i boligen og foren den med påskens søde symbolik, såsom Påskehare, påskekyllinger og lam.
Hvilke påskedyr du fortrækker, er du selv om, men dine børn vil med stor sikkerhed elske dem alle.