Menu Luk

Vaser

Skab stemning og få personlighed ind i din bolig, ved at udvælge vaser som du finder smukke. Blomster og planter i vaser med forskelligt formsprog, farver og størrelser.

Hjemlig stemning, hvor dine gæster vil føle sig velkommen forstærkes i den grad af vaser med smukke blomster der. Vaser er nemme at implementerer i din boligindretning, da de kan placeres på langt de fleste vandrette overflader, uden det vil se malplaceret ud.

Blomsters forgængelighed, bliver lidt et indirekte bevis på at hjemmet er beboet, da det oser af liv. Selv uden friske blomster, vil dine vaser stå og pynte flot i hjemmet. Hele året rundt, vil dine vaser stå smukt med blomster, grene, kogler eller andet i årstidens smukke farvenuancer.

Vaser fyldt med årstiden

Find både simple og helt klassiske glasvaser og de mere særegne med mønster og farve. Uanset hvilken vase, der falder bedst i din smag, så er der plads og rum til, at du giver den gas med din personlige kreativitet.
Dekorér eksempelvis din glasvase ved at fylde den op med flotte grankogler og en lyskæde. Vasen stråler derved både af efterår og samtidig fungerer den som en hyggelig lille lyskilde. Du kan også vælge nogle pæne dekorationssten og nogle tørrede blade eller blomster, som I selv har fundet, og lagt i pres, placér en figur af sæsonens dyr ovenpå stenene med de tørrede materiale i baggrunden, så har du et helt lille årstidslandskab i din vase.

Dekorative vaser

Traditionelt set, tjener vaser et bestemt formål – nemlig at fungere som en beholder, der kan indeholde vand og blomster, når du har været så heldig, at gemalen eller anden har haft nogle med hjem til dig, eller når du selv har valgt at købe dem, fordi du elsker dem i hjemmet. En vase skal komplimentere blomsterne, så de præsenteres fra deres bedste side. Dog kan en vase sagtens pynte i dit hjem, selv helt uden indhold.
Smag er en subjektiv størrelse, og derfor har vi forsøgt at udvælge en række produkter, der kan tiltale en bred pallette af mennesker. Vaser du kan hive frem på særlige mærkedage eller i specielle anledninger. En velduftende buket blomster byder alle dine gæsters sanser velkommen i dit hjem.
Er du lidt træt af friske blomster, som forgår efter kort tid, så overvej at vælge kunstige blomster, som altid fremstår flotte og pryder dit hjem med samme lækre stemning som de friske. Vi har håndplukket en række kunstige grene og blomster, som vi synes vil gøre sig smukt i enhver indretning.

Vaser til årets blomster

Kunstige blomster og grene gør, at dine vaser synes af noget mere, end når den står tom. Stil din vaser i eksempelvis vindueskarmen eller på spisebordet. Gem ikke dine smukke vaser væk, blot fordi de ikke benyttes til deres primære formål, hvor de indeholder vand og blomster.
Stil et udvalg af vaser i et hjørne på en skænk, og kombinér dem med forskellige kunstige blomster, kogler og dyrefigurer, så opnår du et smukt efterårsudtryk, uden du behøver investere i friske blomster.
Inkorporer vaserne i din boligindretning præcis som du ønsker – mulighederne er mange.