Menu Luk

Bordpynt

Er du hoppet med på opadgående Halloweenfest-bølgen? Dæk et smukt Halloween-bord med flot, om ikke mindst skræmmende bordpynt.
Vi har samlet vores bud på de allermest sindsoprivende pynt til bordet til den ultimative Halloweenfest. Gå ikke ned på dekoration til din fest, men lad dig inspirere af alle vores andre Halloween kategorier.
Takt og tone, er til Halloween udskiftet med vederstyggeligheder, blod, og måske også lidt dummie-køkkenredskaber til anden brug end madlavning.

Halloween service

Festen er selvfølge nøje planlagt til mindste detalje, og det Halloween pyntet bord, spreder glæde og rædsel, uanset om dine gæster er børn eller voksne. Den helt rette Halloween stemning opnås, ved en gennemført oppyntning og borddækning.
Korrekt borddækning og hele etiketten heromkring, er der mange forudfattet holdninger til, men til Halloween, kan du tillade dig, at kaste dem alle direkte ud af vinduet, og spise af et græskar hoved, om det er det I har lyst til.
Skikken er blot at borddækningen bør være både skræmmende, imponerende og brugbar på én og samme tid.

Halloween er temaet

Skal du udover borddækning, også diske op med noget spiseligt mad, i direkte tråd med temaet. Prøv Google eller Pinterest. Inspirationen vil ingen ende tage, og er du en ørn i køkkenet, kan du fremtrylle alverdens lemmer, øjeæbler eller græskar, som vil ligge godt i dine gæsters maver, og samtidig stilne deres appetit til fulde.
Er du ikke så operationel bekvem i et køkken, så bør du måske udelukkende fokuserer din energi på den smukke og makabre bordpynt.

Højtiden Halloween

Når du skal udvælge pynt til Halloween, vil dit valg nok falde på farvenuancer som orange, sort og brun. Men så farvestrålende har højtiden dog ikke altid været. Halloween menes at være en videreførelse af det keltiske ”Nytår” d. 31 oktober, som gik under navnet ”Samhain” som man fejrede omkring 800-900 f.Kr. Traditionen kom formentlig til USA, da efterkommere af de keltiske hedninge immigrerede til landet.
Kelterne troede på, at de døde ville stå op fra deres grave, for at finde deres vej til himmeriget. Derfor klædte de sig ud med masker og andet, for at få de genopståede til at tro, at de ligeledes var afdøde, så de ikke ville tage notits af dem, og lade dem være i fred.

Halloween udsmykning

Skal din bordpynt være lidt mere sofistikeret end blot græskar og kranier, så tag en inspirations-tour i vores ”Efterårs kategori”, som blandt andet byder på endnu mere af sæsonens smukkeste dekorationsartikler af mere naturtro karakter.
Find meget andet, der kan stille din Halloween hungrende appetit, med al den sjove, flotte og rædselsvækkende pynt, som vil skræmme både børn såvel som voksne.
Glæder du dig også til d.31. oktober, der er ingen grund til ikke at påbegynde festplanlægningen nu, så din Halloweenfest bliver intet mindre end mindeværdig.