Menu Luk

Lemax Spooky Town

Lemax, er kendte for deres smukke og idylliske miniature julelandsbyer – men der findes også en mere skræmmende side af Lemax, nemlig deres Spooky Town kollektion. Spooky Town er en konkret fortolkning af en vaskeægte hjemsøgt Halloween by. Fyldt til renden med græskar, monstre, hekse og spindelvæv og meget mere.

Efterspørgslen er stor på de smukke miniaturefigurer, huse og tilbehør. Den unikke og høje kvalitet gør at Lemax, i dag udemærker sig inden for deres felt. Alle figurer er smukt bemalet i flotte farver, og besidder massevis af små detaljer.

Med Lemax Spoky Town serien, får du mulighed for at få Halloween højtidens, stemningsfyldte charme helt ind i stuen. Figurerne skildrer uhyggelige scenarier, i en ellers normalt så hyggelig by. Dette gør, at Spooky Town må være den perfekte gave til Halloween- eller miniatureelskeren.

Samlerobjekter fra Lemax

Hvert år opdaterer Lemax deres sortiment, med nye serier og ofte også med nye specifikke temaer. Der findes mange Lemax-entusiaster verden over, og derfor er de helt rigtige udgået figurer også eftertragtet blandt samlere. Lemax producerer alle figurer i et begrænset antal i hver årskollektion. Hvert år udskiftes deres sortiment med nye figurer.

Alle Lemax-figurer, har stemplet årstal og serienummer i bunden, så det er nemt at få overblik fra hvilken kollektion den enkelte figur stammer fra.
For mange udvikler Lemax sig til en sand passion og hobby, som vokser sig større år for år. Så selvom du tænker, du blot skal have en figur eller to – nu advaret, det kan gribe om sig!

Så se det som en sand uhyggelig investering, når du shopper Lemax Halloween pynt. Med Spooky Town figurerne får du muligheden for at bygge din helt egen by i det virkelige liv. Lad fantasien få frit spil, og sammensæt den hjemsøgte by, præcis som du ønsker den. Iscenesæt små sjove og makabre scenarier, som kan bringe både smil og gru frem hos dine gæster. Hvem der udgør persongalleriet i din personlige rædselsby, udvælger du selv. Vi håber blot at kunne inspirere dig med vores bredde udvalg.

Stort udvalg af Lemax Spooky Town

Historien bag Lemax kan dateres tilbage til 1990, hvor produktionen startede med en serie af oplyste huse i miniature størrelse. Sortimentet er vokset gevaldigt siden, og dækker nu alt fra mennesker til dyr og monstre. En komplet lille verden af figurer, huse og tilbehør.

Hos Juleeventyr.com tilbyder vi vore kunder et bredt sortiment af Lemax-figurer fra Spooky Town kollektionerne. Alt fra mindre personfigurer til store og imponerende huse og bygninger.

Samler du allerede på Lemax Christmas Village? Så forestil dig, at du nu allerede kan stille din juleby op i oktober. Med tilføjelse af få figurer eller huse fra Spooky Town, gør du din by lidt mere uhyggelig og mindre fredelig, så den bestemt også kan gøre sig godt til Halloween. Skab eventuelt en hel lille bydel, som er hjemsøgt. Det vil stå som en flot og underholdende kontrast, til den ellers så hyggelige landsbystemning.

Uhyggelige Lemax med bevægelse, lyd og lys

Mange synes det er hyggeligt at bygge sin egen lille miniature by op, og med Lemax’ sans for detaljen, og den lille fortælling, hver en figur bidrager til, vil dine gæster også hygge sig med at betragte, hver en detalje. Mange af figurerne er yderst gennemtænkte, og har en god humoristisk vinkel.

De større dele i serierne inkorporerer dertil forskellige underholdende, og skræmmende virkemidler. Lys og lyd bidrager med en fantastisk stemning, og er du heldig, så falder du måske for en figur, der endda kan bevæge sig.

Alle nyere lysende figurer fra Lemax er med LED belysning, der er energibesparende. Så selv, hvis du vælger de huse, der benytter batteri, så kan disse lyse op til 300 timer (svarende til 14 dage uafbrudt belysning) førend du behøver at skifte batteri. Belysningen drives dog forskelligt med enten strømstik, 4.5V-Adapter eller batteriboks.

Mange af husene overrasker med indvendige scener, som vil sige, at du også kan få et lille glimt af, hvad der sker inde i huset, ved at kigge ind igennem vinduerne.
Vælg dine huse nøje, så du selv kan definere, hvor grufuld en stemning, der skal præge din by.

Vær kreativ med Lemax Spooky Town

Juleeventyr.com, er en af de få autoriseret forhandlere af Lemax i Danmark, såvel som i Norden. Du finder derfor mange figurer og materialer, til skabelsen af din helt egen Spooky Town. I vores kategori ”Julelandskab” finder du masser af materialer, som du med fordel kan benytte, når du skal grundlægge din egen uhyggelige by. Mix og kombinér dertil med Lemax´ øvrige figurer fra Juleserien, hvis dit temperament, er til dette.

Grundlæggende set, er der faktisk ingen undskyldning for ikke at slippe kreativiteten løs, og skabe den ypperste Halloween udsmykning, som spreder både glæde og frygt på én og samme tid.