Menu Luk

Skeletter

Kan man forestille sig, en Halloween fejring uden skeletter, der synes ikke kun usandsynligt, men også lidt kedeligt. Så hvis din husstand ikke allerede ligger inde med et afpillet skelet, så bør du bestemt lad dig inspirere til indkøb af dette.

Vi kan servere skeletter, kranier og genfærd direkte til din adresse – og bare rolig, vi skal nok pakke dem forsvarligt ind, så de hverken skræmmer nogen på deres vej der til, eller dine børn og naboer. Al det uhyggelige, mener vi bør forblive en overraskelse frem til d. 31. oktober.
Hos Juleeventyr.com formår vi både at sprede hygge og uhygge – så valget er ene og alene dit!

De Dødes Dag

I den Mexicanske kultur fejres højtiden Día de Muertes. Her beder man for og mindes de afdøde. Symbolsk benyttes kraniet og skelettet til denne særlige festivitas. Modsat Halloween, så er den Mexicanske højtid fyldt med fest, farver og blomster, hvilket generelt ligger sig tæt op ad den spanske kulturarv. De afdøde fejres og hyldes med pomp, pragt og masser af farver i kombination med kranier og skeletter.
På Día de Muertes pynter man op med skeletter, knogler og kranier, for at byde de døde velkomne blandt de levende,
Dagen er hverken præget af sorg, tristesse, ulykke eller uhyggeligheder. Dog menes det at skelettet store udbredelse, som symbol på afdøde stammer fra denne højtid, og at udbredelsen af dem til Halloween skyldes at både spanske og mexicanske immigranter har taget traditionen med til U.S.A.

Skeletter til Halloween

Grundlæggende set, så burde skelettet slet ikke være så skræmmende. Vi har alle et, og får vil røntgenfotograferet vores krop, så ser vi nemt skellet som vi rummer.
Der er altså blot tale om et afpillet menneske med mindre hud end Grauballemanden. Skelettet er faktisk meget værdifuldt for vores fortælling om os selv og vores forfædre. I dag kan forskere og historikere fortælle meget om den enkelte person, dødsårsag og samtid, og røber derfor meget om menneskets historie. Ligeledes kan skelettet hjælpe med at opklarer mordsager, som eksempelvis, er omdrejningspunktet i den amerikanske hitserie Bones.
Og alligevel, så kan et skelet alligevel skræmme de fleste fra vid og sans.

Skeletter og kranier til pynt

Kun fantasien sætter grænser, når du skal pynte op til Halloween, hæng et svævende skelet de mest overraskende steder, og se de forfærdede børn ansigter, for derefter at belønne dem med slik.
Her på shoppen finder du også mange forskellige typer kranier. Vi har både kranier med LED lys, med stearinlys eller med plads til fyrfadslys.
Du finder også skeletgenfærd med både lyd og bevægelse, som kan forskrække enhver, der kommer i nærheden.
Er du ægte Halloween-entusiast, så overvej om de smukke samlerobjekter fra Lemax Spooky Town kollektion ikke bør finde vej hjem til dig, og din Halloween-udsmykning.