Menu Luk

Baggrunde

Gør den juleby endnu mere realistisk, og stemningsfyldt med den rette baggrund. Forestil dig det prægtigste landskab, både kuperet og med et vidunderligt lys, der falder henover. Når du tænker på jul, vil det nok sjældent være en bounty-strand, du ser for dig.

Julens natur og landskab forbinder man oftest med sne, bjerge, grantræer og masser af solskin, der reflekteres i snelaget. Kan også være du er mere til en stjerneklar nattehimmel, som rummer både funklende stjerner, som fremstår både magiske og mystiske på en og samme tid.

Baggrund til julelandskab

Samme betagende landskab synes vi selvfølgelig også din juleby eller nisselandskab har fortjent. Derfor finder du hos Juleeventyr.com en række smukke baggrunde, som kan fungere som det perfekte underlæg for julelandskab.

Når nu du og familien bruger en masse kvalitetstid og energi på at skabe jeres helt egen drømme-by, så bør baggrunde, selvfølgelig også komplimenterer både indsats og skønhed. Den samlede helhed skal bidrage til den gode julestemning, og hvad er næsten mere jul’et end et smukt og urørt snedække, hvor man nemt kan forestille sig, at Julemandens hus ligger lige rundt om hjørnet.

Baggrundene fra My Village, er helt særligt udviklet til at fungerer som bagtæppe for julelandskaber i miniatureformat. Kvaliteten og motiv, er derfor også nøje udvalgt og fremstillet til netop dette formål.

Billedskønne baggrunde

Motiverne, der er at finde på My Villages baggrunde, er intet andet end betagende og nærmest taget ud af en jule-drøm eller Hollywood-spillefilm. Du finder maleriske landskaber, som gør sig ideelt til jul eller Halloween. Føler du dig draget af Lemax’ smukke rædselsby Spooky Town, så finder du baggrunden ”Den Mørke Skov”, som vil gøre sig perfekt som baggrunden, der vil forstærke uhyggen i din miniature Halloween-by.

Ønsker du dig en baggrund, som er det komplet modsatte af grufuld, så finder du også de idylliske snelandskaber med alt fra bjerge, skove og skibakker.
My Village har gjort det nemt for dig, at varierer din by år for år. Alle Baggrundene har nemlig motiver på 2 sider, derved får du to valgmuligheder for, hvordan din baggrund skal se ud i år.

My Village

Du skal selvfølgelig have meget andet på plads til dit julelandskab end blot baggrunden. My Village producerer, alt hvad du har brug for til at grundlægge og dekorere din by, lige på nær selve figurer og huse m.v.  Alt til omgivelserne finder du dog, og det hele er i særdeles høj kvalitet. My Villages produkter benyttes af alt fra professionelle miniature by aflæggere til private entusiaster.

Populære produkter fra My Village, er i særdeleshed deres flotte og meget brugbare platforme, ”sne” mos og kork.
Arrangér omgivelserne med My Village og lad indbyggerne fra Lemax og Luville flytte ind.

My Village opdeler tilblivelsen af en miniature juleby ind i 3 nemme steps:

  1. Opstil færdigkøbt platform og baggrund
  2. Stil dine figurer op huse op
  3. tilsæt de sidste detaljer ved at drysse eksempelvis lidt sne på hustagene og lid sand langs stierne og på bjergsiderne.

Har du spørgsmål til opbygningen af din jule-by, så kontakt os endelig, eller måske du finder noget inspiration her hos Juleeventyr.com, som kan fører dig godt på vej, enten i form af billeder eller videoer