Menu Luk

Kunstig sne

Hvad er et julelandskab uden sne? Bare fordi julen, i virkeligheden, sjældent er hvid i Danmark. I mange familier finder du muligvis en vattildækket vindueskarm med et par nisser ovenpå

Det er nemt og hyggeligt at lave sit eget nisselandskab, men overvej en anden løsning for sneen end almindeligt vat.
Når først du har udvalgt indbyggere, bygninger og andet tilbehør til din juleby, så bør du ikke glemme, hvad et smukt snefald kan gøre for helhedsindtrykket.

Kunstig sne af forskellige typer

Få julehumøret op på sit højeste, ved at du sammen med familien får sammensat den mest stemningsfyldte jule-by, som I overhovedet kan forstille jer. Skab alle de scenarier og aktiviteter, som i selv elsker at lave sammen i julen, og kog det ned på meget lidt plads med en miniature-by.

Hvordan man skaber sine snedækkede vidder, som byen ligger midt i, kan gøre på mange forskellige måder. Den letteste løsning, er at benytte sig af et snetæppe som kan klippes til i den rette størrelse eller facon. Måske synes du umiddelbart ikke, det er så naturtro. Drys lidt løs sne henover, og strakt er oplevelsen en hel anden.

Hos Juleeventyr.com har vi alt som du måtte efterspørge til at skabe det perfekte snedække. Godt nok vil det du ikke kunne bygge en snemand af det, men det foruden, ligner sneen næsten dén du husker fra din barndom.

Snetæpper

Hvad har I under familiens juletræ? Altså foruden alle pakkerne. Med vores fine runde snetæpper, kan du nemt få et smukt snelag under jeres juletræ. Snetæpperne fås i forskellige størrelser, og kan nemt gøre det ud for et traditionelt juletræstæppe.

Det hvide underlag får juletræet til at se ud som om det står ude i Kong Vinters kolde natur.
Synes du ikke snetæppet passer perfekt til formålet, så fortvivl ej, du kan nemt klippe det til

Løs sne til dekoration

Søger du den perfekte sne, som du kan drysse ud over din lille jule-by, præcis som hvis den faldt ned fra himlen?

Så vælg vores fine løse julesne fra American Christmas Snow, som nemt kan drysses med fingrene og som glitrer flot, præcis som sne gør det i frostvejr. Den løse sne, er af strimlet polystyren, som er 100% naturligt nedbrydeligt, og derfor ikke skadeligt for miljøet.

Find forskellige størrelse pakker, som kan imødekomme dine behov, og samtidig dække tilstrækkeligt. Læs under hvert produkt, hvor stort et areal, det pågældende produkt kan dække. Dekorationssne, er nemt at bruge. Og fordeles nemt. Fordi det ikke klistrer, drysser det ubesværet, som var sneen faldet ned fra himlen. Denne kunstige sne falder derfor på en helt naturlig og ubesværet måde.

Selvom sneen er smuk og indbydende, så er den ikke legetøj, og den må under ingen omstændigheder spises.

Smukt snedække

Sneens flotte hvide farver, står i smuk kontrast med de andre elementer i din jule-by. Få et fantastisk fint, dog tæt snelag med en let glitterende effekt.

Den kunstige sne kan også bruges til pynt mange andre steder end i dit julelandskab. Dekorér julebordet, juledekorationerne og alt andet din fantasi rækker til. Lim eksempelvis sneen fast på overflader af julepynt, der trænger til nyt liv..

Din drøm om en hvid jul kan nu blive en realitet