Menu Luk

Togsæt

Få endnu mere liv og bevægelse ind i dit julelandskab, med et kørende modeltog, der vil betage børn såvel som voksne. Måske er du passioneret tog-entusiast, og søger et rigtigt juletog, der bidrager med god stemning i højtiden.
Glæd børn eller børnebørn, de vil elske at se de små tog kører rundt og rundt igen. Fascinationen af tog deles af mange mennesker verden over, og kærligheden hertil, er både synlig og helt umiddelbar hos familiens yngste medlemmer.

Gennemkørende modeltog

Modeltogbaner er for mange noget de forbinder med deres barndom. Men for nogle hænger togpassionen ved, og de stopper derfor aldrig med at bygge modeltogbaner, omfang og detaljer tager gerne til i løbet af årene. Men måske mangler din samling et egentligt juletog. Det finder du hos Juleeventyr.com.

Din toghobby synes måske komplet, men vi vil vove den påstand, at den ikke vil tage skade, lidt ekstra god juleglæde.

Overvej at påbegynde din samling af miniature julefigurer, huse og tilbehør fra Lemax eller Luville. En togrejse gennem et sandt magisk juleeventyr, bør være alle forundt.

Søger du lidt mere uhygge til dit landskab, så fører vi også Lemax’ Halloween tog, som er fyldt med smukke detaljer og tilpas med uhygge. Tag skridtet videre og lav en hel hjemsøgt landsby med Lemax, lige der, som passer med togets køreplan.

Togsæt fyldt med jul

Film som Polar Expressen, har været med til, at vi i dag ofte forbinder toget med julen.  Netop Polar Expressen, er for mange gået hen, og blevet en sand julefilmsklassiker, som man bare er nødt til at se omkring juletid. Måske den endda har været med til at bidrage til et idyllisk billede om at tog også hører julen til.

Hos Juleeventyr.com fører vi lidt forskellige typer af tog, så uanset om du søger ét der skriger jul, eller et mere neutralt togsæt, så finder du det her på shoppen. Vi har endda og julesporvogne, som måske passer endnu bedre ind i sit julelandskab. Nyd den søde julemusik, som de fleste af vores juletog udsender.

Julen kører på skinner

Fuldend dit Lemax eller Luville julelandskab eller omvendt hvis du er modeltog-entusiast, så byg videres på dit omkringliggende landskab, med en sand drøm af en juleby med masser af atmosfære.

Juletogene er smukt udsmykket på behørig vis og du kan endda være heldig, at dette måtte være julemandens fortrukne transportmiddel – altså næst efter sit elskede rensdyrspand med Rudolf i spidsen. Gaverne er pakket ind og fylder godt op i togvognen.

Er du den lykkelige indehaver af en smuk og fortryllende juleby med enten Lemax eller Luville, eller måske en kombination af de to. Så husk at et tog ikke, er så brugbart uden en stationsbygning, hvilket du selvfølgelig også finder i vore unikke sortiment.