Menu Luk

Gnomer og julemænd

Skab dit helt eget nisseland i dit hjem. Top-boss, selveste Julemanden bør selvfølgelig også være repræsenteret blandt alle de glade og drillende nisser. I denne kategori finder du både klassiske julemænd samt nissegnomen, som også har meget til fælles med den kære gamle julemand. Vigtigste af alt, så er der tale om julepynt, der spreder den gode julestemning hos både store som små.
Børn verden over kan kende den gode gamle julemand, selv på lang afstand. Hører du tilmed lyden af det hjertelige, og dybfølte Ho-ho-ho ledsaget en gjaldende bjældeklang, så kan julemandens tilstedeværelse, vist ej længere fornægtes.
Nissegnomerne kan ses som en moderne og stilren fortolkning af den traditionsrige forestilling om Julemanden. Hvilken afskygning, der passer sig bedst i dit private juleunivers, er helt op til dig.

Ugenkendelige gnomer

Karakteristisk for de små gnomer, er den for store hue som dækker øjnene, det store skæg, der dækker munden. Det eneste synlige ansigtstræk på gnomen, er dermed dens til tider noget overdimensionerede næse. De charmerende små gnomer har ofte en meget rund overkrop, og har enten tynde lange ben eller nærmest slet ingen ben overhovedet. Den høje spidse hue kombineret med den runde krop, giver gnomerne en ret kegleformet silhuet.
Den lille gnom, er en fast bestanddel af julekassen i mange danske hjem. Det bedårende lille væsen, er på én gang meget anonym, da du, hverken kan aflæse dens ansigtsudtryk ej, heller hvilket humør han er i. Man får dog alligevel følelsen af, at han rummer en enorm stor personlighed. Gnomerne er på én gang svært genkendelig, selv om de i virkeligheden ikke er det …

Hvem skal med til dit Julebal?

Hvilke juleherre, skal være en fast del af dine jule-festivitas fremover? Hvert år lever myten om den klukkende julemands gavmildhed, der foretrækker skorstenen fremfor hoveddøren. Pynt dit hjem med julemænd, hvem ved, måske han anser det som en passende hyldest, som kan udløse en ekstra stor julegave.
Den søde og milde julemand som vi alle elsker, har kanen klar og leveres med pakkeposten, umiddelbart efter du har efterspurgt hans tilstedeværelse. Har du spørgsmål angående vores julemænd eller forsendelse af ham, så hjælper vi dig gerne.

Filt, keramik eller porcelæn?

Om Julemanden er ren fantasi eller i virkeligheden eksisterer i kød og blod, lader vi være op til den enkelte. Vores julemænd og gnomer findes udelukkende i ikke-biologiske materialer, såsom; filt, porcelæn og keramik. Find en julemand, der passer ind i din jule-oppyntning. Skab et helt eventyrligt julelandskab, som børn og barnlige sjæle, kan drømme sig helt væk i. Akkompagnér Julemanden med den helt rette lyd af jul fra en. Du finder de flot dekorerede spilledåser og julekarruseller her. Juleeventyr.com, kan du finde spilledåser, der matcher dit budget.
Hos Juleevntyr.com har vi glæden af at leverer julemænd til glade danskere, hvert eneste år. Selvom det måtte være uden for julemandssæsonen, så sender vi ham stadig afsted, med samme entusiasme, som i julen. Om den skal være i form i en nyere gnomfortolkning eller den helt traditionsrige rødklædte kære julemand.