Menu Luk

Juletrends 2020

Følger du tidens mode og trends, og er din boligindretning altid opdateret med det nyeste nye? Lad ikke din julepynt falde uden for din totalt moderne livsstil, men udvælg derimod pynt, der følger de nyeste juletendenser.

Vi samler hvert år alt det hippeste julepynt til dig i en samlet kategori, så du altid ved, hvor du skal kigge, hvis du leder efter lige præcis dét, der er allermest trendy.

Juletrends med traditioner

Selvom vi taler trends, så er det ligesom i tøjmodeindustrien og så meget andet, at det oftest tager udgangspunkt i noget, man har set tidligere.
For eksempel, så ses det ofte, at moden fra 60, 70, 80 eller nu 90érne igen influerer og fylder i modebilledet.

I endnu højere grad kan man tale om, at julepynt sjældent ændre sig det store, men følger meget i den traditionelle julepynts fodspor.
Men hvordan kan man så tale om julepynttrends?

Der er ofte tale, om ændringer i farver overflader, og trends, der generelt ligge sig tæt op ad dem man ser indenfor boligindretningen.

Hot nu og her i 2020’erne

Vi starter det nye årti ud med nogle juletendenser, som genopdager mange af det, der betegnede Art Deco i 1920 og 1930’erne. Stærkt inspireret af alt, hvad der var trendy for 100 år siden. Har julepynten taget lidt det overdådige og eksklusive til sig i form af tekstiler og farver tilført et snert af bæredygtighed.

Udsmyk dit hjem med mørke grønne og dybe blå, røde farver og masser af jul, og du har ramt Art Deco, jule-stilen sport on.

Velour har allerede vundet indpas i mange danske hjem, og dette lækre tekstil, har også sat sit præg på julepynten. Desuden er den traditionsrige mundblæste og håndmalede glaspynt i alverdens udformninger, og hovedsageligt i smukke klarer pastelfarver, bordeaux rød  eller jordnuancer, det hotteste du kan pynte hjemmet op med.

Udvælg gerne julepynt i materialer som træ, jern eller messing – et lidt grovere look, der ligger tæt op af naturens toner og materialer, som ligger tæt op af nutidens fokus på bærerdygtighed.

Juletrends: Norden møder Art Deco

Kombinér den eksklusive look fra Art Deco stilen med den mere maskuline og rå nordiske stil, og din juleudsmykning vil være lige ned i foret på de nyeste juletrends.

Hos Juleeventyr.com, er vi overbevist om, at den julepynt, der gør sig bedst i dit hjem, er den pynt, som i godt kan lide. Om jeres personlige smag falder lige ned i tidens tendenser eller du blot er på udkig efter inspiration, så finder du det i denne kategori.