Menu Luk

Babynisser

Hvis du er glad for at have nisser i dit hjem, så bør du også overveje at tilføje den yngste nisse-generation til din samling – nemlig babynissen.
Det er ikke lykkedes os at klarlægge, hvor gamle vores babynisser er, ej heller hvor gamle de er førende de ikke længere, kan karakteriseres som værende babyer. Ét er dog helt sikkert, her hos Juleeventyr.com vrimler det med de sødeste små nisser.
De små og nuttede nisse-væsner udstråler en stor barnlig glæde og fyldt med fjolleri. Fylder du dit hjem med babynisserne, vil du sikkert, helt naturligt finde smilet frem, når du støder på dem i hverdagen.

 • Babynisse Skolelærer
  Pris
  DKK 39,00

  Babynisse Skolelærer står ved tavlen og underviser i regning. Måler 6 cm i højden. Fremstillet i polyresin. Pakket med 1 stk.    

 • Babynissejulekalender i træ
  Pris
  DKK 145,00

  Babynissejulekalender i træ med plads til 24 overraskelse. Kalenderen måler 28 cm i højden og har en længde på 50 cm. Fremstillet i træ. Pakket…

 • Nisseenglepiger
  Pris fra
  DKK 35,00

  Nisseenglepiger. Babynisserne er blevet til små englenisser. De findes i 4 varianter med forskellige udtryk. Varianten til venstre er en dreng. Nisseenglepiger måler 6 cm…

 • Babybagenisse
  Pris fra
  DKK 115,00

  Babybagenisser. Måler 6 cm i højden. Findes i 2 varianter. Der er kun babybagenisser med sække på lager.

 • Babybagenisse
  Pris fra
  DKK 125,00

  Babybagenisser. Måler 6 cm i højden. Findes i 2 varianter.

 • Babynisse babyer
  Pris fra
  DKK 25,00

  Babynisse babyer. Babynisserne er rigtige babyer denne gang. De har fx sutteflaske, sut og hjertehagesmækker på. De måler ca. 4 cm. Fremstillet i polyresin. Pakket…

 • Babynisse i cup cake hus
  Pris fra
  DKK 75,00

  Babynisse i cup cake hus. Måler 6 cm. Findes i 4 varianter.

 • Babynisse i fjeder
  Pris fra
  DKK 65,00

  Babynisse i fjeder. Måler 14 cm. Findes i 2 varianter.

 • Pris
  DKK 25,00

  Babynisse i sneen i karton til ophængning. Måler 16 cm i højden. Pakket med 8 stk. i en pose.

 • Babynisse i skoven
  Pris fra
  DKK 45,00

  Babynisse i skoven. Babynisse i skoven findes i tre varianter med enten træ eller neg over skulderen eller med grødskål i skødet. Babynissen er fremstillet…

 • Pris fra
  DKK 35,00

  Babynisse i sneen. Måler 6 cm i højden. Findes i 8 varianter.

 • Pris fra
  DKK 115,00

  Babynisser i sneen i træ til ophængning. Kan bruges udendørs. Måler omkring 35 cm i højden. Findes i 4 varianter.

 • Pris fra
  DKK 115,00

  Babynisser i træ til ophængning. Kan bruges udendørs. Måler omkring 55 cm i højden. Findes i 2 varianter.

 • Babynisse i træ til ophæng
  Pris
  DKK 95,00

  Babynisse i træ til ophæng. Babynisser med julegodter i træ. Babynisserne måler ca. 36 cm i højden. De findes i de tre viste varianter. Skriv…

 • Babynisse m/grankogle
  Pris fra
  DKK 35,00

  Babynisse m/grankogle til ophæng. Måler 9 cm. Findes i 5 varianter.

 • Babynisse m/popcorn
  Pris
  DKK 30,00

  Babynisse m/popcorn. Måler 6 cm. Findes i 4 varianter. Skriv venligst i kommentarfeltet i kurven, om der ønskes den øverst/nederst til venstre/højre.

 • Babynisse m/snor
  Pris
  DKK 75,00

  Babynisse m/snor. Måler 2 cm. Der er 6 varianter og 12 stk. i en æske.

 • Babynisse med svamp
  Pris fra
  DKK 59,00

  Babynisse med svampe. Måler 10 cm. Findes i 4 varianter.

 • Babynisse m/ugle
  Pris fra
  DKK 89,00

  Babynisse m/ugle. Måler 9 cm. Findes i 2 varianter.

 • Babynisse m/ugle og bog
  Pris fra
  DKK 89,00

  Babynisse m/ugle og bog. Måler 10 cm. Findes i 2 varianter. Pakket med 1 stk.

 • Babynisse m/ugle til lys
  Pris fra
  DKK 115,00

  Babynisse m/ugle til lys. Måler 13/16 cm. Findes i 2 varianter.

 • Pris fra
  DKK 26,00

  Babynisse med æble til bordkort. Måler 6 cm i højden. Findes i 2 varianter; dreng eller pige.

 • Babynisse med baby
  Pris fra
  DKK 105,00

  Babynisse med baby. Babynisse med baby findes i to varianter enten med babynissedreng eller babynissepige. Babynissen er fremstillet i polyresin. Babynissen måler ca. 8 cm…

 • Pris fra
  DKK 39,00

  Babynisse med bamse. Måler 5 cm. Findes i 4 varianter.

Babynisser fra Pobra

De fleste af vores julenisser af mærket Pobra. Virksomheden Pobra er kendt for deres ofte nuttede design, hvor hovedpersonen/-personerne finder sig selv i hyggelige hverdagssituationer, og til tider nogle lidt mere akavet situationer, og stillinger. Især deres figurer med nisser, og kyllinger og harer omkring Påsken, er vældig populære. Pobra har produceret højtidspynt siden 1983, og leverer i dag sæsonvarer til hele verden. Mest kendt er Pobra for deres babynisser som de også har copyright rettigheder på, desuden er det og Pobra, der har rettighederne til de traditionsbundne og velkendte Brammingnisser.
Fællestrækkene ved de klassiske Brammingnisser, og babynisserne fra Pobra,er bestemt også til at få øje på. Kendetegnet for begge, er det tegneserie-agtige udtryk, de bløde former og den store røde hue.

Kom i julehumør med babynisser

Alle mennesker har deres helt eget forhold til nisser. Nogle mennesker fortrækker andre typer julepynt, mens andre ikke kan få nok nisser i hjemmet. Vores påstand, er dog, at du altid burde kunne klemme en charmerende lille babynisse ind blandt dit øvrige julepynt – om ikke andet, så til glæde for de yngste medlemmer af familien.
Find den gode julestemning frem i selskab med babynisser, der fortryller din hverdag på alt fra kagedåser, gavemærker, kravlenisser og selvfølgelig de skønne små figurer i Materialet! Hos juleeventyr.com kan du altså finde de skønne små banditter med rød hue, til mange forskellige formål og mange materialer; fra metal til karton.

Babynisser spreder glæde

Nissefigurene fra Pobra, er udført i en høj kvalitet, som gør, at de kan holde meget længe, såfremt du passer godt på dem, og pakker dem forsvarligt ind, når de pakkes ned sammen med det øvrige julepynt.
Prismæssigt dækker vores udvalg af babynisser rimelig bredt, og derfor kan du nemt finde en ny lille nisse-ven til enhver anledning. Glæd en du har nær, og giv julesmilet videre med en skøn lille babynisse.
Samler du på babynisser, og søger du specifikke figurer fra Pobra, så kontakt os gerne, vi er altid lydhør overfor.
Søger du også lidt mere aldrende nisser, så gå på opdagelse i hele vores nissekategori. Her finder du både de fuldvoksne nissemænd med skæg fra Pobra, Brammingnisser og mange andre typer af de elskede små nisser.