Menu Luk

Dekorationsartikler

Slip din kreative side løs, med vores udvalg af dekorationsmaterialer. Produkterne giver dig mulighed for at gøre din personlighed endnu mere synlig i din boligindretning. Skab små hyggelige oaser i hjemmet, som rummer både årstidens lækre natur og den brugskunst, som du har allermest kær.

Hos juleeventyr.com har vi nøje udvalgt dekorationsmaterialer, som vi mener er yderst anvendelige både i kombination med brugskunst, men også passer godt vores øvrige sortiment af højtidspynt.

Kombinér din nyfundne favorit dekorationsmaterialer med planter, blomster, kogler og meget andet, som du enten kan finde i naturen eller du allerede har i hjemmet. Giv nyt liv til ting i hjemmet, som du måske er blevet lidt træt af at kigge på.

Dekorationsmaterialer med muligheder

Tilføj lidt flotte glimtende sten, lidt mos eller andet til den potteplante, du har købt som værtindegave. Kommer du på besøg i anledning af en højtid, så inddrag også gerne et symbol på denne, såsom en påskekylling, nisse eller smukke snefnug. Valgmulighederne er næsten uendelige, så vælg de produkter som du synes er pæne, eller du tænker vil falde godt i modtagerens smag og hjem.

Elsker du sæsonernes luner og særpræg, så tag en tur i skoven, og tag lidt natur med hjem, som kan indgå i jeres sæsonprægede dekorationer.

Om du skaber egentlige dekorerede landskaber eller blot små hjørner i hjemmet, på et lille fad eller lignende, så vil produkterne i denne kategori bestemt kunne anvende til formålet.

Dekorér din favorit brugskunst

Start ud med et tomt lærred som en vase, bowle, lanterne eller anden beholder.

Et stykke brugskunst, som kan rumme noget indhold, hvor du kan give den gas med årstidens smukkeste materialer, figurer og meget andet. Kreer et helt lille efterårs- eller vinterlandskab på indersiden. Om dine dekorationer skal være sjove, elegante eller noget helt tredje, er kun op til skaberen.

Find deko-produkter som; sten både større og granulat, træstykker, forskellige typer mos, kork. Flotte marmorsten, farvede sten med sten, som vil gøre sig godt i eksempelvis bunden af en vase.

Produkter, der gør sig smukt i de fleste hjem og udformningen står du jo selv for. Inddrag børnene i den kreative proces, eller lad dem selv skabe noget til gaver eller til udsmykning på deres værelser.

My Village og Mica Decorations

Skab små hyggelige oaser I hjemmet, som bidrager med fantastisk stemning og atmosfære, der gør at dit hjem til et fantastisk sted at opholde sig.

Vores dekorationsmaterialer fra My Village og Mica Decorations, er alle i sublim kvalitet, som også benyttes af professionelle dekoratører. Mix og match produkterne på tværs af brand og måske også tiltænkte formål.

Bliv inspireret i vores sortiment af dekorationsmaterialer, og husk, at forskellen ligger i detaljen.