FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Efterår

Varer 1-48 af 542

Faldende orden
Side
pr. side

Efterår

Blæsende, kølig, og mørkere, men også mange fantastiske ting er på vej med denne årstid. Efterår markerer transformationen fra sommer til vinter. Vi synes årstiden er præget af hygge, smukke brune og brændte nuancer. Træer og buskes farvespil præger landskabet, og med den begyndende kulde finder du måske striktrøjen og huen frem.

Tag på opdagelse i de danske skove, og få sanseapparatet fyldt godt med dufte, farver og endda også smage. Mange svampekendere tager på jagt efter de lækreste spisesvampe, som stortrives i efterårsskovbunden.

Juleeventyr.com hjælper dig med at bringe efterårets smukke farvepalet helt ind i boligen.

Evighedsbuketter

Træer og buske i haven smider bladende, men dette bør ikke begrænse dine muligheder for at pynte op med flotte blomster og grene i efteråret. Boligtendenser findes der mange af, men noget af det allermest hotte lige nu er, og må være evighedsbuketter. Hos Juleeventyr.com finder du smukke produkter, som alle følger netop denne trend.

Bring naturen helt ind i din bolig, uden at den visner og forsvinder hen. Du finder efterårets smukkeste grene og blomster her hos Juleeventyr.dk. Sammensæt de sorter, farver eller andet som du synes gør sig godt sammen. Du behøver ikke have taget et blomsterbinder-kursus for at kunne sammensætte en smuk buket. Vi har også allerede sammenbundne buketter, som du nemt kan klikke hjem. Bring en buket som værtindegave næste gang du skal til selskab, fødselsdag eller andet. Et varieret udvalg af vaser i forskellige størrelser, gør dertil, at du kan præsentere blomsterne på endnu flottere manér.

Efterår i boligindretningen

En anden boligtrend, der er meget oppe i tiden, er selve dyrkelsen af naturen, genbrug og bæredygtighed. Derfor er moderne indretning også meget præget af jordfarvede nuancer og materialer. Er der en årstid, der passer perfekt ind i denne trend, så må det være efteråret. Find nuttede dyrefigurer, som signalerer din respekt for naturen og jordens dyreliv. Er du allerede gået lidt amok i alt alverdens okkerfarvekoder, så vi langt de fleste produkter i denne kategori, stå smukt i dit hjem.

Smukke kogler og agern symboliserer på smukkeste vis efteråret, og de gør sig bestemt også flot i de fleste boligindretninger.

Tag dine fund med hjem fra skoven …

Luft familien med en tur i en smuk farverig skov, og blive inspireret til din boligindretning. Finder du nogle smukke naturmaterieler i skovbunden, så tag dem med hjem, og kombinér dem med vores sortiment af efterårsprodukter. Straks vil dine små efterårsdekorerede hjørner i hjemmet, nå op på et helt nyt niveau.

Er du meget kreativ, så bør du måske kaste dig ud i at lave egentlige efterårsdekorationer. Hvor du kombinerer alt det bedste fra årstiden med planter, lys eller andet. Her er My Villages produkter det oplagte valg. Kvalitets dekorationsprodukter som gør sig smuk i enhver dekoration. Du finder masser af inspiration og dekorationsmuligheder, som udspringer af det skønne og farverige efterår.