FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Julehuse

16 varer

Faldende orden
pr. side

Julehuse

Den kolde luft bider lidt i kinderne, og vejene er næsten ufremkommelige, da de er dækket af høj sne. Besku dette smukke sneklædte landskab ud igennem, lille vindue, og nyd varmen indendørs, mens frosten tager fat udendørs. Et uberørt snelag er ikke kun smukt, men synes dertil også helt fredfyldt.

Samme fredfyldte følelse og rolige stemning, kan man med lidt god fantasi godt få, når man ser et smukt julehus med lys i. Man kan forstille sig scenariet, og nærmest få fornemmelsen af jul.

Julehuse der pynter

Man kan bruge julehuse på mange måder; måske ønsker du blot at have et stående fremme i dit vindue, og lyse ud til de forbipasserende. I din familie har I måske tradition for at lave små eller store nisse/- julelandskaber, hvor mindre julehuse altid har en central placering, og her vil disse julehuse gøre sig perfekt.

Hvor overdådigt dit julelandskab skal være begrænses udelukkende af din fantasi og din pengepung. Skab små fortællinger og scenarier afhængigt af, hvilke figurer du placerer foran julehuset, og af hvilken aktivitet de befinder sig i. Skab helt eventyrlige og smukke omgivelser med sne, glimmer og måske et par træer eller placér en fordrukken nisse foran kirken, og skab en mere humoristisk tilgang til din lille by.

Et julehus kan være begyndelsen…

Julehusene er ikke kun dekorative, men giver en hyggelig belysning lige i julens ånd. Kom i ægte julestemning, men du skaber omgivelserne for din nye lille bjælkehytte, kirke m.v.

Hvem ved? Måske du bliver bidt af idéen om at skabe et større julelandskab, som vil tage pusten fra dine gæster. Vig ej, vi har alle produkterne til skabelsen af de smukkeste og mest fantasifulde julelandskaber. Så uanset ambitionsniveau, så hjælper vi dig gerne. Ønsker du at bevæge dig op i miniature julelandskabernes Superliga, så skal du bestemt slå din vej forbi vores sortimenter fra to af de største producenter i Europa – nemlig Lemax og Luville. Kvaliteten her fornægter sig bestemt ikke, men start forsigtig ud, disse produkter kan være yderst vanedannende.

Julehus i smukt landskab

I denne kategori finder du huse af forskellig art, og i varierende størrelser. Mange af disse har indbygget LED belysning, som blot kræver batterier. Belysningen har er lavet så naturlig og varm som mulig, så den bidrager med så hyggelig og behagelig belysning som muligt.

Er du inspireret til at skabe et landskab omkring dit julehus eller skabe en større by, så finder du her på shoppen alle typer dekorationsmaterialer, som du måtte efterspørge til dette formål. Brug mos som græs og drys med lidt sne eller placér dine hus midt i snedækkede omgivelser. Vi har materialer til dette, og meget andet.

Du kan også blot tilføje et par grankogler og lidt gran ved siden af huset, straks har du forstærket den søde julestemning.