FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Underlag og baggrunde

Varer 1-48 af 72

Faldende orden
Side
pr. side

Platforme

Nostalgi og drømmen om det ultimative julehyggelige-by præget af lutter idyl skal selvfølgelig etableres ovenpå det helt rigtig fundament. Ønsker du et lidt kuperet terræn, uden det helt store arbejde, så overvej om ikke du skal have klikket en eller måske endda flere smukke platforme hjem.

De fleste af platformene er udformet som bjerglandskaber, hvor der er gjort plads til dine miniature-huse, så det står godt og stabilt på et plant underlag.

Det smarte ved at etablerer din juleby på en af disse platforme, er at det er både nemt, at sætte op, pille ned igen, og så kan det nemt genanvendes år efter år. Du finder også mere åbne platforme med plads til mere frie placeringer og med knap, så byagtigt et landskab.

Placeringen af platformen

Når du skal udvælge placeringen til din jule-by, så er der mange overvejelser, man kan gøre sig. Skal det være i en vindueskarm, så den også kan betragtes udefra. Skal det være i børnehøjde, så børnene kan få mere glæde af den, eller måske op i en højde, hvor den er mere ”sikkert” placeret.

Når du har besluttet dig for placeringen, og hvor stort et areal din by maksimalt må optage, så er det langt nemmere at udvælge den rigtige platform/-e, som din by skal funderes på.

Du kan det vælge at skabe en naturlig forlængelse af platformene ved at bruge dekorationsartikler, og derved bliver både facon og størrelsen på dit landskab meget fleksibelt og individuelt.

My Village dekorationsartikler

Glem ikke betydningen af dekorationsartikler, når det gælder om et gøre din juleby detaljeret, levende og naturtro. Med dekorationsartikler fra My Village, er du altid garanteret en høj kvalitet med fokus på et æstetisk og realistisk look. My Village, er ligesom Lemax og Luville, hollandsk produceret. Du får derved professionel kvalitet direkte fra Holland, og deres miniature elskende kultur.

Anlæg veje, stier med mange forskellige typer naturlige eller menneskeskabte omgivelser for din by. Køb folie med små sten, der virkelig giver nogle imponerende stier til din by. Du finder ligeledes materialer, der imiterer alt fra hav, søer, skovbund og meget andet.

De fleste materialer kan beskæres eller klippes til, så det er nemt at få dem til at passe perfekt ind i netop din by. Ønsker du et fladt terræn kan du med fordel vælge vores underlag fra My Village, hvor der allerede er stier, sne og søer som underlag.

Kreativ bygherre

Hvor kreativ er du og din familie? Vi har materialerne, komplimenterer dine bygherre-kundskaber.
Med platformene, bliver ledningsføringen fra hvert hus ikke nemmere. Hullerne ved hvert af plateauerne til husene, gør at du kan trække en ledning til lys eller andet, uden disse er synlige landskabet

Vi har forskellige platforme med skibakker så du kan skabe kombinationer, hvor by og ski-/kælkebakke, befinder sig med kort afstand fra hinanden. Så du kan indfange alle julens gladeste scenarier – også de med leg i sneen.