FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Dekorationsartikler

Varer 1-48 af 101

Faldende orden
Side
pr. side

Dekorationsartikler

Giv fantasien frit spil, og virkeliggør dine idéer med brug af de rigtige dekorationsartikler.
Du kan sagtens opstille dit julelandskab uden at tilføje yderligere, men hvis du kaster dig ud i at tilføje lidt små detaljer med dekorationsartikler, så vil du virkelig kunne, at lige præcis disse mindre tilføjelser netop er prikken over i’et. Dekorationsartikler er ikke en kostbar affære, men snarer en ting, der giver rigtig god ”value for money”. Da både få enkelte midler kan gøre en kæmpe forskel.

Vi håber at vi kan inspirere dig til at kræse for alle de mindre dele i dit julelandskab. Lidt sne på husenes tage, lidt naturmaterialer hist og her, og et par anlagte stier vil være med til at gøre din by til virkelighed.
Materialerne som vi fører her på shoppen, er de samme som og professionelle miniature byggere benytter sig af.

Dekorationsartikler til de små detaljer

Du er måske lidt i tvivl om, hvad dekorationsartikler til Julelandsbyer er, og hvordan de kan benyttes …
Men det er i virkeligheden også rigtig mange forskellige materialer og produkter, der er tale om. Fælles for dem alle er, at de gengiver eller i naturlige materialer, så de er så virkelighedstro som muligt. Du finder alt fra træ, mos, sten til glas, lim og drys.
Materialer der med den rette behandling, nemt kan ligne de naturlige omgivelser eller anlagte områder i en miniature-by.
Med mindre stykker glas kan du efterligne vinterlandskabet isklumper, og med mindre kviste, skaber du nemt en skov af træer, hvor bladende er faldet af. Diverse typer drys og stengranulater kan hjælpe med at skabe illusionen af en skovbund eller anden tilvokset underlag.

My Village dekorationsartikler

Med de professionelle produkter fra My Village, er det nemt at skabe helt livagtige omgivelser til dit julelandskab eller by. En række produkter kan eksempelvis benyttes, når du ønsker at anlægge stier, søer, bjerge eller skove.
Bring hygge, stemning og lys over land ved at tilføje små lyskæder rundt omkring i din by, og i landskabet. Dekorations mos Kan bruges til bakker, buske eller blot til at skabe et mere virkelig underlag under sneen.
Find stykker af træ, som nemt kan udgøre små bænke.

Når du skal i gang med etableringen af din julebys omgivelser, er det ikke kun vigtigt at du benytter naturtro produkter, men også at du sætter dem fast med de rigtige produkter. Find spraylim i forskellige farver, så gør det nemt at sætte eksempelvis småsten fast på bjergskråninger eller lignende.
Særligt dobbeltklæbende puder er ideelle til at hænge din baggrund op med.

Dit julelandskab skal dekoreres

Når du finder alle din skønne produkter fra Lemax og Luville frem fra gemmerne, og nærmest ikke kan vente med, at komme i gang med at stille dine højtelskede figurer og huse op, så husk at du altid bør starte med underlaget. Måske kan du genbruge sidste års sne, men ellers så fortvivl ej.
Vi pakker hurtigt din ordre, og med 1-2 dages leveringstid, så behøver du ikke vente længe førend du kan påbegynde opførelsen af dit julelandskab.