FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Handelsbetingelser

Oplysninger om www.juleeventyr.com

 www.juleeventyr.com ejes af: NOMEDIA v/Nicolaj Olsen, enkeltmandsvirksomhed 

• Virksomhedsadresse: Hvidovrevej 388 2650 Hvidovre Danmark 

• Telefon: +45 66 22 24 12 

• CVR-nr.: 32480799 

• Etableringsår: 2009 

• Email: [email protected] 

Har du brug for hjælp, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. 

 

Betaling 

Du kan betale med følgende betalingsmidler: 

• Dankort 

• VISA/Dankort 

• MasterCard MasterCard

• VISA VISA

• VISA Electron 

• American Express

• ViaBill

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit  

 

Levering 

Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage. 

Hvis du skal bruge dine varer hurtigere end 3 arbejdsdage, anbefaler vi, at du skriver dette i notat-feltet, eller sender os en mail. Omkring juletid og Black Friday kan der gå lidt flere dage, men vi garanterer, at alle pakker når frem inden for rimelig tid.

Ved restordre eller andre forhold, hvor levering kan forventes forsinket kontaktes du direte af www.juleeventyr.com. 

Alle bestillinger pålægges fragtomkostninger på kr. minimum 45,- inkl. moms. Vi sender primært pakker med GLS og Bring, men andre transportører kan blive anvendt. Rettidig levering forudsætter dog, at transportøren overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos disse, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 

Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den hentes i Pakkeshop ifølge gældende anvisninger. Pakken skal afhentes indenfor 7 dage, sker dette ikke, returneres pakken til www.juleeventyr.com. Afhentes varen ikke, betragtes dette som fortrydelse af købet, og varen skal derfor bestilles igen, hvis kunden ønsker denne. 

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet tager flere dage. Ved bestilling fra andre lande end Danmark, betales fragten af modtager. 

 

Returret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men disse leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Drejer dette sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du modtager den første vare. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du ønsker at  fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og dette skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var tilsigtet for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få retur afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. 

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Bemærk, returvarer sendt pr. efterkrav modtages IKKE! 

Returvarer sendes til: 

PakkecenterNord

Østre fælledvej 11

9400 Nørresundby

 

Reklamation 

Der gives efter købelovens mangelsregler en reklamationsret i 24 måneder på alle varer, når du handler hos os som forbruger. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har meddfført manglen/ fejlen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Hvis du ønsker det, kan du anmode om at få fremsendt en returlabel, så betaler vi fragtomkostningerne for dig. Det anbefales kraftigt, at disse procedurer følges, da de netop er skabt for at sikre dig som slutbruger den hurtigste og mest effektive behandling. Følges procedurerne ikke, må det påregnes, at behandlingstiden kan være væsentligt forlænget. 

Reklemationer sendes til: 

Nicolaj Olsen

Hvidovrevej 388

2630 Hvidovre

 

Att.: www.juleeventyr.com – Returvare 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Nicolaj Hockerup Olsen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

• Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07. Oktober 2022