FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Luville

Varer 1-48 af 395

Faldende orden
Side
pr. side

Luville

Drøm dig væk i en verden af jul med Luville Christmas Village. Fyldt med stor detaljerigdom og finurlig fantasi sættes scenen for en magisk jul. Om du allerede har påbegyndt opbygningen af din juleby eller om du skal til at starte op helt fra bunden, så har Juleevntyr.com alt, hvad du behøver.

Vi har alt fra hyggelige boder, vejskilte, dyr og selvfølgelig julemænd. Til udformningen af selve landskabets underlag. Til dette formål kan du finde alt fra ”sne”, ”grus”, træer og ”græs” og meget andet. Vi har også mere specielle, og lidt skæve kollektioner fra Luville, som indeholder mange hyggelige og sjove figurer såsom vintercirkus, vindmøller, sneløjper og selv et tivoli. Alt hvad du får brug for til, at du kan lade din jule-kreativitet få frit løb.

Skab et Winter Wonderland med Luville

Skab dit eget eventyrlige vinterlandskab med masser af julestemning. Luvilles smukke produkter gør det nemt at enhver, at opnå netop dette. Du opnår denne helt unikke atmosfære med det arbejde du ønsker at lægge i det. Sortimentet hos Luville indeholder alt fra de helt små figurer til kæmpestore dekorative, nærmest skulpturelle landskaber, som rummer hele landsbyer eller bjerge. Om du vil ”nøjes” med den store og allerede sammensatte by, eller du vil skabe dit eget julelandskab, som består af mange mindre figurer, er helt op til dine kreative evner, pengepung og temperament.

I kan derved nemt opgradér familien traditionsrige nisselandskab, som ofte domineres af vat, nisser og små kirker med lys med Luvilles frostbidte univers, der nærmest synes helt magisk.

En verden af Luville

Selve navnet Luville er blevet til som en sammentrækning af det latinske ord ”Lumen”, som betyder lys, og det franske ord ”ville”, hvilket oversat til dansk betyder by. Resultatet indikerer præcis, hvad Luville er, nemlig ”lysende by”.

Mærket Luville er et brand hos den hollandske virksomhed Edelman BV. Luville-brandet så dagen lys i 2006, og allerede fra starten har de udmærket sig med den tydelige europæiske inspiration, og at mange af objekterne basere sig direkte på ægte regionale særpræg, som man kan finde rundt om i Europa.

Ligesom i virkeligheden, så er der derfor også forskellige serier, som portrætterer forskellige tidsperioder, da inspirationen også stammer fra forskellige tider. Figurerne kan sagtens benyttes sammen. Ligesom en virkelig by indeholder din Luville også bygninger bygget i forskellige tidsaldre. Fælles for dem alle, er at du besidder et vis nostalgisk og hyggeligt udtryk.

Skandinaviens største Luville udvalg

Historien bag et Juleeventyr.com, starter faktisk med vores egen personlige fascination af Luville, da vi stødte på produkterne på et Julemarked i udlandet. Vi håber at alle, der stifter bekendtskab med Luville, vil få samme fantastiske oplevelse. I dag har vi hos Juleeventyr.com af at have Skandinaviens største udvalg af Luville.

Håndværket bag, er helt specielt, da hver eneste figur er håndmalet. De mange detaljer og den flotte belysning, som mange større figurer, lygtepæle og huse har ude- eller indvendigt. Belysningen er gennemtænkt, så den giver en helt særlig varme og hyggelig atmosfære.

Luvilles tiltrækningskraft forstærkes klart ikke kun af lys, men du finder også produkter med skønne julemelodier og dele, der kan bevæge sig.

Din juleby eller nisselandskab fuldendes med smukke dekorationer, som fremstår næsten helt virkelighedstro – Tag et kig forbi kategorien Dekorationsartikler. Her finder du alt fra bark, veje, glittersand, og alt andet du måtte få brug for, til at skabe en virkelig julelandsby.