FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Snekugler

Varer 1-48 af 114

Faldende orden
Side
pr. side

Snekugler

Ryste, ryste, ryste, der er bare noget særlig betagende ved snekuglers detaljer, og egen helt lille pladsbegrænsede verden. Har man en god julefantasi forestiller man sig en helt lille virkelighed, der udspiller sig på indersiden af kuglen.
Snekuglen blev opfundet af østrigeren Erwin Perzy i slutningen af det 1900 århundrede. Perzy opfandt nærmest snekuglen ved et rent tilfælde, da han forsøgte at opfinde en særlig lyskilde, der kunne benyttes til operationer. Resultatet mindede ham om dalende sne, og herfra spirede idéen til snekuglen. Efterkommere efter Perzy driver i dag stadig familievirksomheden i Østrig, med de ”originale” snekugler.
Hos Juleeventyr.com er vi selvfølgelig store fortalere af snekuglers berettigelse, i enhver samling af julepynt, og derfor har vi samlet en god blanding af snekugler i forskellige størrelser, og i mange prisklasser.

Snekugle samler?

Snekugler er bestemt ikke kun forbeholdt børn. Mange voksne drages også af snekuglens magiske univers. Snekuglen hyldes kulturelt meget i den vestlige verden, og spiller faktisk en central rolle i både film, og musikhistorien. Dette kan være årsag til, at snekuglen, i dag findes som så meget andet end kun julepynt. I dag er rystekuglen/snow globen, et design som de fleste kender, og som mange brands benytter sig af. Hvem har ikke været på ferie, og set alverdens monumenter eller områder gengivet på indersiden af en glaskuppel, i den lokale turistbiks.
Du kan altså finde snekugler, som indeholder nærmest hvad som helst, og til enhver anledning. Hos Juleeventyr.com finder du kun de kugler, der emmer af den sødeste, vidunderlige jul.

Snekugler med sød musik

Vores sortiment rummer masser af julekugler, der umuligt kan få dig i andet end den helt rette julestemning.
Mange af sortimentets julekugler kan meget andet end blot rystes og lade sneen falde blidt. Du finder julekugler med nogle af de mest populære julemelodier, som du kan nynne med på. Melodierne ramme din øregang, og mens du iagttager snefaldet, kan det være svært ikke at holde det gode julehumør tilbage.
Andre af snekuglerne har udover smukke melodier også bevægelige dele såsom et tog, der kører rundt indeni eller udenfor kuglen, snurrende julemænd eller med smuk belysning.

Snekugler fra Luville Collectibles

Figurerne fra Luville Collectibles er altid populære og i særdeles høj kurs hos samlere. Håndværket i Luvilles produkter, er dog også til at få øje på. Detaljerigdommen og dét, at de er håndmalede, gør dem nærmest helt autentiske og i særdeleshed dekorative.
De samme kvaliteter er selvfølgelig også tilstede i Luvilles snekugler, som sæter den helt rette julestemning af gammeldags og traditionel jul.
Se små landsbyer blive vækket til live på inder- og ydresiden af kuglen, eller den glade julemand, der her er travlt beskæftiget.

Bredt udvalg i snekugler

Se sneen dale eller ikke … enkelt af vores snekugler, er paradoksalt helt uden sne. Dette skyldes at de har andre bevægelige funktioner, så hvis der også var sne, kunne de små ”snefnug” sætte sig i de mekaniske dele og beskadige dem.
Måske søger du en helt klassisk snekugle uden andre funktioner end at du kan ryste den og se sneen dale. Det kan dog være at vores store sortiment kan inspirere dig til lidt større snekugler med flere kupler eller de hvor kuglen er en del af et større landskab.
Har du spørgsmål til vores snekugler, så kontakt os endelig – vi hjælper dig gerne med at udbrede din snekugle-horisont.