FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Vinter

Varer 1-48 af 661

Faldende orden
Side
pr. side

Vinter

Vidunderlige og forunderlige vinter, der både har sine underskønne og nærmest magiske sider. Men for mange også en mørk tid præget af sjap og slud.
Hos Juleeventyr.com fokusere vi på alle vinterens smukke øjeblikke, og selvfølgelig også på vores favorit-højtid, Julen. Mange af produkterne du finder i denne kategori vil stå flot for sig selv, så kan du sagtens vælge at kombinere dem, med både jule- og eller efterårsprodukter.

Farvepaletten har måske ikke den vilde gennemslagskraft, når det kommer til Vinter. Afdæmpede farver og naturlige toner præger vinterpynten.
Hvid, brun, grå tilført lidt glimmer. Der siger sig dog rødt ind hist og her, som der jo traditionelt set, er fyret helt op for i julen.

Hvid vinter

Drømmen om en hvid jul, og generelt en vinter med sne fremfor regn, lever nok i de fleste danskere. Et smukt landskab, der er dækket i et hvidt lag sne, kan betage langt de fleste. Tanken om at hvert et lille snefnug, er helt unik, er en smuk tanke, som bidrager til dét at sne kan virke helt og aldeles fortryllende.
Vinterens symbolik og sneens forgængelighed, der hurtigt kan ændre og forme et landskab, er helt særlig for årstiden. Måske af netop denne årsag, er grunden til at vinterens i den grad forbindes med sne, is og alt hvad, der her medfølger af aktiviteter, farvenuancer og meget andet.
Vinteren er langt fra ensartet alle steder på jordkloden. Så sne er jo nok i virkeligheden langt fra et naturligt syn for størstedelen af jordens befolkning.
I Norden er vi dog så heldig, at vi får lov at opleve den naturlige snes dalen fra tid til anden. Vi hylder derfor også gladelig, alt hvad vi forbinder med vinteren.
Find pynt med snefnug, kunstigt sne til dekoration, smukke istapper og meget mere vinterdekoration hos Juleeventyr.com.

Kunstige blomster til vinter

Opblomstringen af kunstige blomster og planters popularitet, har måske overrasket mange – men hvis der er noget man kan i dag, så er det at skabe kunstige blomster, der gengiver naturens egne vidundere næsten til perfektion. Det kan faktisk være svært at kende den ene fra den anden.
Find de flotte grene som enten kan stå alene eller sættes sammen med andre sorter, og derved stå som en hel buket. Vi har grene og blade både med og uden snedække, klar til ophæng, at sætte i en vase, eller helt andre formål, som kun begrænses af din kreativitet.

Vinterdyr

Illusionen om at vinteren er hvid og dækket af sne, giver også plads til de dyr, som er sjældne end udbredte. Find Arktiske dyr, som pingviner og isbjørne, men også de nordisk fundne dyr såsom ugler, dådyr, fugle, egern, ræve og pindsvin. Dyr der kan findes i din egen have, men og de udrydningstruet, som vi nok kun for at se i zoologiske haver.
Rensdyret er naturligvis også repræsenteret, da det ikke kun er et dyr, der trives godt i kolde klimaer, men dertil også det tætteste Julemanden kommer på en stolt ganger.