FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Pyntepuder

Varer 1-48 af 69

Faldende orden
Side
pr. side

Pyntepuder skaber følelsen af hjem

Hvad er hjem for dig? For mange mennesker, er hygge og en behagelig atmosfære en stor del af svaret herpå. For at skabe denne hjemlige atmosfære, spiller bløde tekstiler og en personlig indretning en afgørende rolle.  

Måske er du en type, der indretter dit hjem meget praktisk, eller måske elsker du bare nips og pyntegenstande. Uanset hvilken type, der betegner dig bedst, så vil pyntepuder passe perfekt ind.

Puderne fungerer både praktisk i forhold til at give dig en god støtte til ryggen eller hovedet, i eksempelvis sofaen eller i din yndlingslænestol. Smukke materialer, farver og mønstre vil med pyntepuder, kunne tilføre noget karakter og særligt udtryk til stuen eller et andet rum i boligen.

Sofapuder understreger din stil

Find inspiration til hvilke farver, teksturer eller mønstre, der vil passe ind i din boligindretning. Match med de farver, der allerede præger din stil eller skab et mix af mange forskellige typer af sofapuder, og tydeliggør din personlige stil og et mere dynamisk udtryk. De forskellige farver kan også hjælpe til at understrege selve funktionen af rummet eller blot bidrage til komforten, når du skal slænge dig i sofaen.

Bløde tekstiler i indretningen, er meget oppe i tidens trends, og skal du først til at bringe lidt blødere ting ind i hjemmet, så overvej om du ikke også kunne finde plads til en hyggelig blød og varmende plaid.

Sofapuder i flot design

Vores udvalg af sofapuder er særligt udvalgt med henblik på tidens trends og tendenser. Dertil dækker vores sortiment, som vi selv ville ønske at lægge vores hoved til rette på, og er alle af go kvalitet. Find både aflange, kvadratiske, forskellige farver, mønstre og størrelser.

Sofapuder er en nem og forholdsvis billig måde, hvorpå du kan ændre stylingen efter sæson, humør eller højtid, især hvis man sammenligner det med prisen på en helt ny sofa. Find både farverige og mere afdæmpede puder, så hvor meget knald på farverne du ønsker, vælger du selv.

Bring hyggen ind med pyntepuder 

Alle pyntepuderne er med monteret med en dejlig blød, dog stadig forholdsvist fast inderpuder, så de ikke falder sammen eller skal rystes, hver gang man har siddet op af dem, for igen at få lidt fylde. Monteringspude medfølger i alle puderne- så selvom du kan tage betrækket af og vaske det, så er der tale om meget mere end blot et pudebetræk.

Boligtilbehør med funktion

Pyntepuden er et dekorativt boligtilbehør, der samtidig kan fungere som en komfortabel tilføjelse til dit hjem. Brug puden mange andre steder i boligen end i dagligstuen – inddrag dem i sengen i soveværelset, på en stol i entréen, i en alkove eller på børneværelset, hvor du skaber en hyggekrog på gulvet, som en zone til højtlæsning.