FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 1.000,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Privatlivs- og cookiepolitik

Generelt

Denne politik beskriver, hvordan Juleeventyr.com, indsamler og behandler de personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler om dig via vores hjemmeside, www.juleeventyr.com

Som besøgende på Juleeventyr.com er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår vores datapolitik, som omhandler de oplysninger vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores webshop. Ydermere beskriver vi, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på vores side uden at bekymre dig om, om vi misbruger dine digitale fodspor på siden.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Nomedia/v. Nicolaj Olsen, er dataansvarlig for de persondata, som vi indsamler.

Nomedia/v. Nicolaj Olsen, har fælles dataansvar med Facebook for personoplysninger, der indsamles ved hjælp af Facebooks analyseværktøj ”Facebook Indblik i side”, når du besøger vores Facebookside. Læs mere under pkt. 3.4.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 6, kan du kontakte:

Nomedia/v. Nicolaj Olsen
Værkstedvej 22
2500 Valby

Tlf. 66 22 24 12

E-mail: [email protected] 

 

Cookies

Cookies-retningslinjer

Helt transparant - så du på rette grundlag, kan træffe en beslutning om, du vil acceptere eller afvise brugen af Cookies. Vi bruger cookies til forskellige formål, men grundlæggende set, gør vi det med henblik på, at forbedre din oplevelse af webshoppen, og gøre den så relevant for dig som muligt. 

I følgende, vil vi præcisere specifikt, hvilke Cookies vi benytter, og med hvilket formål. Besøgende på vores www.juleeventyr.com, mødes altid af transparens og åbenhed hos os.

De cookies vi benytter indsamler, hverken persondata om dig eller din fysiske færden. Cookiesene informerer os blot om, hvordan du benytter vores webshop, hvordan du fandt os, hvilken typeenhed du benyttede m.v.  Anonyme oplysninger benyttes udelukkende til intern brug. Vi kombinerer altså ikke besøg med data vi har fra ordreafgivelser. 

 

Hvilken type cookies benytter vi?

For at skabe den optimale brugeroplevelse for dig, er vi nødsaget til at benytte os af Cookies. På den måde, kan vi skabe en både relevant og brugbar løsning til dig. 

Betegnelse Cookies dækker over en række softwarefiler af passiv karakter, som hverken er synlig eller skadelige for dit hardware.

Med ønsket om, en god forståelse for vores brug af cookies, kan du her få et overblik over disse.

 

Ændring af cookies-samtykke

Første gang du besøger www.juleeventyr.com, vil du opleve at blive mødt af vores cookie pop-up. På baggrund af de valg, du træffer i forhold til samtykke, så retter vores system ind, og sætter kun cookies i henhold til dit samtykke. Dog sættes nødvendige cookies, i visse tilfælde allerede, når du klikker ind på webshop, for at du overhovedet kan få webshoppen vist korrekt.

Har du ændret mening angående dit samtykke, så kan du nemt korrigerer dette ud fra den enkelte type cookie herunder: URL

Nødvendige: For at denne side vises korrekt, kan man ikke undgå at måtte acceptere denne type cookies. Uden brug af nødvendige cookies vil helt grundlæggende funktioner på denne hjemmeside/webshop fungerer. Det er derfor ikke muligt at afvise disse cookies. 

Funktionelle:  Denne type cookie, muliggør at vores side/shop, husker de indstillinger eller produkter som du tidligere har kigget på. Af samme årsag, så går de funktionelle cookies også under betegnelse præferencecookies, da den husker dine valg. Med anvendelsen af disse cookies, kan vi give dig den ønskede service. 

Statistiske: Disse cookies bruges til at vi får en bedre forståelse for ”hvem besøger os”. Ved at kende dig, kan vi give dig en forbedret brugeroplevelse. Helt konkret så sporer vi de besøgendes færden og ser nærmere på deres geografiske placering.

Det er muligt at afvise disse cookies.

Markedsføring: Vi benytter markedsførings cookies, så vi kan præsentere dig og andre, der søger netop vores produkter, for de mest relevante annoncer og anden markedsføring, om overhovedet muligt. Her gør vi brug af tredjepartleverandør, for at kunne sammenholde data, så vi kan finde frem til, hvordan besøgene nemmest finder os, og for hvem vi er mest relevante.  

Det er muligt at afvise disse cookies.

 

Registrering af Cookies 

Dine samtykke-oplysninger gemmes i tre år, efter dit senest afsluttede besøg på vores side. Derved behøver, du kun afgive dit samtykke hvert tredje år, såfremt du benytter en enhed, hvor du allerede har afgivet dette én gang.

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Ydermere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger, samt sikre at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan eksempelvis være nyhedsbreve, meddelelser etc.

 

Tredjepartscookies

Vi benytter tredjepartcookies, hvilke ikke administreres af os, men som også lever op til gældende lovkrav og retningslinjer på området. 

Vi håber du vil acceptere vores brug af cookies, så vi kan levere den bedst mulige oplevelse for dig. 

Når du besøger vores Facebookside, skal du være opmærksom på, at vi bruger Facebooks analyseværktøj ”Facebook Indblik i side”, for at få statistikker over besøgende og for at få indsigt i brugernes adfærd på vores Facebookside, herunder antal likes, hvem der liker, antal sidevisninger og interaktioner med siden, tilbagekaldelse af likes og rækkevidde af opslag mv.

I den forbindelse indsamler vi og Facebook oplysninger som fælles dataansvarlige. Når du besøger vores Facebook-side, vil du få adgang til information om denne behandling. 

Du kan få flere oplysninger her https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data
Vi og Facebook har indgået en aftale om fælles dataansvar. Du kan læse aftalen her: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Personoplysninger

Formål

Vores formål med indsamling af nedenstående oplysninger, er at kunne servicere, forbedre, rådgive og udveksle oplysninger i forbindelse din oplevelser og køb på vores webshops samt med henblik på forbedring af kundeservice og hjemmeside, generel markedsføring og daglig drift www.Juleeventyr.com

For at kunne levere vores ydelser til dig, og imødekomme ovenstående formål, indsamler og håndterer vi følgende oplysninger: IP-adresser og enheds-ID på computere, tablets, mobiltelefoner og SMART-TV.

Derudover indsamler og opbevarer vi navn, firmanavn, adresse, telefonnumre, e-mails og statistik på besøgte sider.

Derudover henvises til www.Juleeventyr.com’s Handelsbetingelser.

Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

 

Sikkerhedsforanstaltninger

Vores sikkerhed til opbevaring af dine personoplysninger er af høj standard, og er underlagt en række interne procedurer og politikker, som skal sikre, at den høje standard til enhver tid effektueres i praksis. Vi gør vores absolut bedste i at sikre din fortrolighed.

Vi anbefaler, at hvis du får behov for at sende os følsomme personoplysninger, at du så benytter kryptering eller kodebeskyttet filer til formålet.

 

Sletning af data

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Dine personoplysninger slettes, når vi ikke længere har behov for at behandle dem. Lovgivning, i forbindelse med forældelse og bogføring, kan forpligte os til at opbevare dem i længere tid. Hvis oplysningerne er anonymiserede, kan de opbevares længere.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger så som navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette.
Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

 

Dine rettigheder

Du kan retmæssigt, med visse lovgivningsmæssige undtagelser, få indsigt i dine behandlede personoplysninger, og gøre indsigelse mod den videre behandling og indsamling. Ønsker du enten at bekræfte dine personoplysninger, eller begrænse vores behandling af disse oplysninger, er det ligeledes din ret.

Du kan, til enhver tid, trække et samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Dette gør du, ved at kontakte os (se ovenfor). Med mindre vi er forpligtede, eller berettigede, til at fortsætte behandlingen af dine personoplysninger, vil vi ophøre med behandlingen, hvis samtykket trækkes tilbage. Dette vil ikke berøre lovligheden af den behandling, der skete før samtykket blev tilbagekaldt.

Hvis du ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder, er du altid velkommen til at kontakte os (se ovenfor).

I forbindelse med henvendelse fra dig, vedrørende dine rettigheder, bedes du venligst afgive fyldestgørende oplysninger til, at vi kan identificere dig og behandle din henvendelse – eks. dit fulde navn og e-mailadresse. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Skulle du være uenig i vores formål med behandlingen af dine personoplysninger, og måden hvorpå vi behandler dem, er du meget velkommen til at kontakte os, eller i værste fald indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail [email protected]

 

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre i vores privatlivspoltik, hvis ændringerne skyldes væsentlige ændringer i lovgivningen, nye og forbedrede funktioner i forbindelse med oplevelsen på hjemmesiden, eller hvis nye tekniske løsninger kræver det.

 

Udgiver

Webshoppen ejes og publiceres af:

Nomedia/ V. Nicolaj Olsen
Værkstedvej 61
2500 Valby
Telefon: +45 66 22 24 12
E-mail: [email protected]


CVR: 32480799

Versioner

Dette er 2 version af Juleeventyr.com’s persondatapolitik dateret d. 19.09.2022