FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Julepynt

 

Kom med på opdagelse i et Juleeventyr.com. Her vil du opleve alverdens typer af julepynt og juletilbehør som hjertet måtte begære. Inspiration og JUL, så langt øjet rækker – både det sjove, det smukke og det traditionelle finder du her.

Find barndommens julebegejstring frem, og lad dig tryllebinde af den sødeste julemusik. Du finder herunder pynt til det allersmukkeste grantræ som, med den rette pynt, forvandles til en sand jule-drøm. Vi ved at julen rummer mange familietraditioner, og derfor håber vi, at du vil finde julepynten, der matcher jeres forestillinger om julen.
 

Nordisk julepynt

Det er nok de færreste mennesker, der vil holde på, at Julemanden bor på Costa del Sol eller som generelt forbinder julen med blomster og drinks i skyggen. Langt de fleste symboler på julen, bortset fra Jesus Christus og krybbespil, hører Norden til.

Kulde, sne og rensdyr, er alle noget man finder i Norden, for ikke at glemme den kære Julemand, som afhængig af, hvem man spørger, bor henholdsvis på Grønland, Nordpolen eller i Finland.

I Norden er vi glade for alle typer julepynt, og dette afspejler sig ligeledes i vores sortiment under kategorien: JULEPYNT.

Om end du søger nostalgisk og traditionel pynt, som man kender den eksempelvis fra Peters Jul med kræmmerhuse, engle, Dannebrog og levende lys eller den mere moderne variation med velourkugler og masser af glimmer, så har vi pynten, der vil behage din jule-smag.


Julepynt verden over

Hos Juleeventyr.com ved vi, at julepynt er meget mere end blot nogle nisser eller hjerter på et træ. I dag, er julepynten, en direkte afspejling af vores personlige indretningsstil, og derfor er de fleste også selektive i valget af julepynt.

Verdens lande har mange forskellige juletraditioner, og det samme er sig gældende, når det gælder oppyntningen. Du vil finde særegne julepynt, der bunder i de forskellige verdenshjørnernes design- og historiebundne traditioner. Den traditionsbundne julepynt ser forskelligt ud, om du befinder dig i Rusland, Tyskland Frankrig eller USA.

 

Hos Juleeventyr.com efterstræber vi at føre juleudsmykning, som er stærkt inspireret af mange forskellige traditioner, og typer.

Det er jul, det er cool

Vi har samlet et kæmpe udvalg af julens smukkeste, glimtende og iøjnefaldende elementer, som du kan benytte, præcis som du ønsker det. Julens pynt giver dig mulighed for at lade din kreativitet gå amok.


Julepynt er blevet en yderst populær ting at dyrke. For nogle er det decideret en hobby eller blot en vigtig del af julen, som vi ikke ønsker at gå på kompromis med. Derfor poster mange deres smukke udpyntede jule-hjem på de sociale medier. Derfor vil vi også elske, hvis du vil dele dit julepyntede hjem med dine produkter fra Juleeventyr.com

Vi følger altid moden og de nyste juletrends, så vi hvert år, kan præsentere dig for det hotteste trends inden for pynt, tilbehør, indpakning og meget andet. Du finder altid de nyste trends og tendenser i en særskilt kategori med årstallet på det pålydende år.


Nu det jul igen …

Vi rådgiver dig gerne i dit valg af julepynt, men grundlæggende set, mener vi, at du altid bør vælge det julepynt, der appellere mest til dig, og som du har lyst til at samle familien omkring.

Mange elsker at skabe en verden af julelandskaber til stor glæde for familiens mindste. Vi har al tilbehøret til, at du kan skabe landskaber af en anden jule-verden.
Om du er til klassisk eller mere moderne julepynt, så kan du vælge at kombinerer disse med vores flotte udvalg af Vinterpynt, som kan pryde dit hjem hele vinteren.

Varer Julen hos dig, rent faktisk helt til Påske – så tag et kig i vores Påske-sortiment. Vi har altid dét, du har brug for til udsmykning af dit hjem.
Kan man nogensinde få nok af julen? Ikke hos Juleeventyr.com, hvor vi gladelig sender dine pakker året rundt