FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Interiør

 


Et hjem er et sted, hvor du føler dig godt tilpas, og et sted som du synes afspejler dig, dine værdier og din personlighed. Dit hjem fortæller måske også mere om, hvem du er end du lige går og tror. Hvad kendetegner så dit hjem? Er der tale om bare vægge og nogle enkelte møbler? Indret med brugskunst som du synes er smukt eller der på andre måder appellerer til dig.

Andre typer mennesker læser alle de boligindretningsblogs og magasiner, de kan komme i nærheden af. Hos Juleeventyr.com har vi udvalgt brugskunst, som vi mener kan passe smukt ind i langt de fleste hjem – uanset hvilken type man er.

Indret din bolig med Interiør

I denne kategori finder du smukke produkter som du kan have stående fremme i din bolig året rundt. Vi følger de nyeste trend og tendenser inden for boligindretning og interiør. Dog forsøger vi samtidigt at udvælge en del tidsløse produkter, som ikke går af mode, men som med den rette styling altid holder i ét nutidigt og moderne hjem.
Mange af produkter, kan dertil kombinere og styles sammen med vore sæson- og højtidspynt. En vase, glasbowle eller et fad kan nemt skifte udtryk afhængigt både af indhold og hvilke produkter, de sættes sammen med. Skab egentlige landskaber med højtidspynt, hvor en osteklokke, vase eller andet indgår. Stil grangrene i en vase og hæng lidt af din yndlingsjulepynt herpå.

Alt til hjemmet

Juleeventyr.com vil gerne være stedet, hvor du søger hen, når du mangler pynt eller dekoration til din bolig. Vi favner derfor både de produkter, som præger dit hjem i perioder, men også de lanterner, vaser, lysestager og hvad du ellers udsmykker dit hjem med mere permanent.
Glasprodukter af høj kvalitet til gode priser, betyder dog at intet behøver være permanent, men kan blot gøre sig flot i dit hjem hele året rundt.

Billige vaser

Find billige vaser i mange forskellige størrelser, så du altid har noget at skifte med afhængigt af behov. Er du glad for vasen, og vil du gerne have den altid står fremme, så overvej at sætte en buket eller blot en enkelt kunstig blomst heri. Så slipper du for konstant at skulle købe nye blomster, for at have dem i hjemmet.