FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 500,-
HURTIG LEVERING
UNIKT SORTIMENT
KUNDESERVICE +45 66 22 24 12

Plaider

10 varer

Faldende orden
pr. side

En blød plaid i indretningen 

Få varmen og tilføj samtidig lidt farve til boligindretningen. En plaid både pynter og er yderst funktionel og hyggelig at have liggende i eksempelvis sofaen. Hav altid lige et lækkert blødt slumretæppe ved hånden, hvis du skulle komme til at fryse eller blot slappe lidt af, og synes det er hyggeligt at pakke dig lidt ind i blødhed.

 Dine venner og familie, vil helt sikkert også sætte pris på, at du har en ekstra plaid liggende, som de kan låne, hvis de skulle komme til at fryse, når de er på besøg hos dig. Dine gæster har måske ikke mulighed for at tage en ekstra trøje eller et par hjemmesko på, når de er på besøg, og derfor er det en god service, at kunne tilbyde dem en anden måde, hvorpå de kan få varmen igen.

Følger du tidens trend indenfor boligindretning, så vil du allerede vide, at bløde tekstiler er et kæmpe hit i indretningen, lige nu. Både lange gardiner, gulvtæpper, plaider og pyntepuder, er næsten helt uundgåeligt at falde over på livsstilssider.

En plaid både varmer og hygger

Brug plaiderne på sofaen når du skal se film eller sætte dig godt til rette med en god bog. Sommerens kølige aftner, inviterer nærmest til, at du tager plaider med ud på terrassen eller altanen, og derved forlænger en skøn aften udendørs på de lange lyse sommeraftner. Oplev solnedgangen og duggens falden uden, at du behøver at fryse.

Benyt en plaid, når du skal på tur. Hav den enten liggende i bilen til at svøbe trætte børn ind i, eller brug den til at sidde på, når I tager på picnic.

Personlig indretning med en plaid

Få lidt kulør på indretningen af dit hjem, ved at kombinerer plaider med en række pyntepuder, som du kan mix’e og matche på kryds of tværs, og kombinerer en lang række farver, mønstre og tekstiler.

Det er de små detaljer og sammensætningen af dine ejendele, der gør dit hjem personlig og hyggeligt.

De fleste af vores plaider er i en skøn blød fleece eller fluffy imiteret pels, de er alle i en lækker kvalitet, som enten kan vaskes i maskinen eller hvis den blot trænger til at få en friskere duft, hænd den da gerne udenfor i et døgns tid.

Saml et udvalg af dine pyntepuder og plaider i en lille kurv i stuen, og lad dem indgå som et separat element i boligindretningen.